Kezdőoldal » Otthon » Albérlet » Ez kiskorú veszélyeztetésének...

Ez kiskorú veszélyeztetésének minősül?

Figyelt kérdés

Van egy bérlőnk, aki fél éve nem fizet és van két gyereke. Sok helyen olvastam, hogy nekik az vált be erre a helyzetre, hogy az ajtót és az ablakokat leszerelték, felújításra hivatkozva. Valahol azt hallottam, hogy ha ezt meg tesszük, az kiskorú veszélyeztetésének minősül, de hiába böngészem a jogszabályokat, ennek nem találom nyomát.

Pl itt van ez a kiskorúak veszélyeztetéséről, de az elkövető minden esetben a szülő, vagy a gondoskodásról köteles személy, hasonló szitu még csak szóba sem esik, rá sem lehet húzni a mi esetünkre. [link]

2015. okt. 22. 15:38
1 2 3
 11/26 A kérdező kommentje:

illetve leszereljük, nem lecseréljük :)

Mondjuk ez is gáz, mert az utóbbi fél évben csak rendőri segítséggel tudtunk bejutni a lakásba....

2015. okt. 22. 16:17
 12/26 anonim ***** válasza:
0%
Hát tényleg nagyon gáz szitu. A bérleti szerződés csak akkor érvényes amúgy ha ügyvéd előtt írjátok alá, olyat meg senki nem csinál. Én kiraknám őket, zárcserével, de mondjuk ezt is sokkal jobb lett volna nyáron, mert most már nagyon hideg van éjjel.
2015. okt. 22. 16:18
 13/26 anonim ***** válasza:
Probaljatok oket minel gyakrabban zaklatni rendorrel.
2015. okt. 22. 16:19
 14/26 anonim ***** válasza:
70%

Ez szörnyű egy dolog.

Bezzeg, ha valaki nem tud hitelt fizetni, a bank sec perc alatt tudja lakoltatni.

2015. okt. 22. 16:22
 15/26 A kérdező kommentje:
Nem rakhatjuk őket csak úgy ki, ezt értsétek meg.... Akkor sem tehetnénk, ha nem lenne gyereke, de így még kiskorú veszélyeztetők is lennénk, ami már büntetőügy...
2015. okt. 22. 16:24
 16/26 anonim ***** válasza:

amugy van valami, barmi jovedelmuk amibol tiltani lehetne legalabb?

meg kell probalni egy kozjegyzoi fizetesi meghagyast kuldeni, aztan ha ezt atveszik van x idejuk ellentmondani utana rogton jogeros, aztan mar csak arra kell figyelni hogy sose szakadjon meg elevulesi idore.

Elobbutobb valami penzuk csak lesz amit el lehet venni.

Hogy biztos ne tudjanak ellentmondani vhogy a levelet le kell nyulni, onnantol a kezbesitesi velelem dolgozik nektek.

2015. okt. 22. 17:03
 17/26 A kérdező kommentje:
Ez az utolsó jó ötlet, bár a pénzről őszintén szólva már lemondtunk. Szerintem hivatalos jövedelme max a családipótlék lehet, szóval olyan nagyon sokkra nem mennénk vele. De ki tudja, hátha előbb utóbb lesz egy bejelentett munkahelye... Ha 5 év múlva, hát akkor is jól jön. A levél lenyúlása remek ötlet!
2015. okt. 22. 17:10
 18/26 anonim válasza:
100%

Ne görcsölj!

Nálunk is ez volt a szitu két éve,az ügyvédem tanácsára átadtam az ügyet 100%-ig legálisan,SZERZŐDÉSSEL! egy követeléskezelő cégnek. Az akkor már lassan 1,5 éve húzódó ügyet,kb. 2 hónap alatt A-Z-ig lerendezték,aláírt papírokkal,hivatalosan,korrektül. Nem volt ingyen,de megérte!

[link]

2015. okt. 22. 17:15
 19/26 A kérdező kommentje:
Ebben is gondolkodtunk már. Meg tudnád írni, akár priviben, hogy melyik volt ez az iroda? Sok ilyen van, és mivel előre kérik a nem is kicsi összegeket, ha így döntünk, jót szeretnénk választani.
2015. okt. 22. 17:21
 20/26 anonim ***** válasza:
100%
Lenyeg hogy soha ne hagyd elevulni (kell mindig valami ami megszakitja az elevulest), ha mas nem nyugdijuk elobbutobb csak lesz :)
2015. okt. 22. 17:28
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!