Ez kiskorú veszélyeztetésének minősül?
Van egy bérlőnk, aki fél éve nem fizet és van két gyereke. Sok helyen olvastam, hogy nekik az vált be erre a helyzetre, hogy az ajtót és az ablakokat leszerelték, felújításra hivatkozva. Valahol azt hallottam, hogy ha ezt meg tesszük, az kiskorú veszélyeztetésének minősül, de hiába böngészem a jogszabályokat, ennek nem találom nyomát.
Pl itt van ez a kiskorúak veszélyeztetéséről, de az elkövető minden esetben a szülő, vagy a gondoskodásról köteles személy, hasonló szitu még csak szóba sem esik, rá sem lehet húzni a mi esetünkre. [link]
illetve leszereljük, nem lecseréljük :)
Mondjuk ez is gáz, mert az utóbbi fél évben csak rendőri segítséggel tudtunk bejutni a lakásba....
Ez szörnyű egy dolog.
Bezzeg, ha valaki nem tud hitelt fizetni, a bank sec perc alatt tudja lakoltatni.
amugy van valami, barmi jovedelmuk amibol tiltani lehetne legalabb?
meg kell probalni egy kozjegyzoi fizetesi meghagyast kuldeni, aztan ha ezt atveszik van x idejuk ellentmondani utana rogton jogeros, aztan mar csak arra kell figyelni hogy sose szakadjon meg elevulesi idore.
Elobbutobb valami penzuk csak lesz amit el lehet venni.
Hogy biztos ne tudjanak ellentmondani vhogy a levelet le kell nyulni, onnantol a kezbesitesi velelem dolgozik nektek.
Ne görcsölj!
Nálunk is ez volt a szitu két éve,az ügyvédem tanácsára átadtam az ügyet 100%-ig legálisan,SZERZŐDÉSSEL! egy követeléskezelő cégnek. Az akkor már lassan 1,5 éve húzódó ügyet,kb. 2 hónap alatt A-Z-ig lerendezték,aláírt papírokkal,hivatalosan,korrektül. Nem volt ingyen,de megérte!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!