Megvonhatom e a láthatást az apától, ill.3 személyhez köthetem e jó eséllyel kiskorú veszélyeztetése (gyerek előtti dulakodás annak minősül) miatt, ha beadom a gyermekelhelyezési pert?
Figyelt kérdés
A gyermekem apja megbeszélt-de nem megítélt- láthatásra sokadjára már ittasan jött, a gyerek előtt dulakodott velem, mikor ki akartam zárni. Könnyű testi sértést szenvedtem, a rendőrök 2* voltak kint2 óra alatt:2011. máj. 20. 19:52
1/5 anonim válasza:
Persze,hogy megvonhatod.Sőt menj be a gyámhatóságra és ott ezt szó szerint mond el.Valamint nem ártana a legközelebbinél egy tanú, aki látná,hogy részeg.A gyerek mennyi idős? Ő is látta az apján,hogy mi van,vagy még nem érti? Mindenesetre oda ne add.Ja!!!És ha már lúd legyen kövér, nem ártana egy rendörségi feljelentés sem.Tudniilik ha biróságra kerül az ügy,márpedig fog,akkor jó ha a kezedben van egy ilyen papir.Vagy legalább egy hivatalos igazolás,hogy a rendőrséget kétszer kellett kihivni,ezért és ezért.A gyereknek ez nagyon nem jó azt ugye tudod??
2/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm gyors válaszod. Tudom, hogy nem jó, ezért tettem ki a szűrét.
Látleletet vetettem, feljelentést kedden teszek.
Isten ments, hogy odaadjam, alkoholista, bár ő ezt tagadj, innen is csak a kocsmáig jutott, aztán elment, még mindig ott ül.
Én próbálom ezt a veszélyforrást kiiktatni a kicsi életéből, de a rendőrök, még vér nem folyik, tehetetlenek.
Mikor kijönnek, adja a jófiút a kerítésen kívül.
2011. máj. 20. 21:20
3/5 A kérdező kommentje:
másfél éves, végigbömbőlte szegény..
2011. máj. 20. 21:21
4/5 A kérdező kommentje:
a rendőrök nagyon húzódnak ki az egész alól, elbagatelizálják, de nem hagyom: áll. a korábbiak papírja nem biztos, hogy meglesz, mert ha nincs feljelentés, nincs jk.
röhej!
2011. máj. 21. 10:27
5/5 anonim válasza:
Másféléves gyereket nem is lennél köteles odaadni.De ha nagy lenne akkor sem ilyen esetben.A feljelentést tedd meg,és legyél erőszakos mert nekik nem érdekük,hogy mégegy üggyel több legyen.Mivel nem éltek együtt olyan nincs,hogy ha vér folyik.....Végül is megtámadott az otthonodban,és ezért akár még börtönbe is kerűlhet.Majd a biróságon kissebb lesz a pofája ne aggódj.Tapasztalatból tudom.Egyébként a biróságra sem ártana bemenni a panasznapon és ott elmondani,ott szoktak tanácsot adni a bonyolultabb ügyekben ki hová forduljon.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!