Mit tegyek még?
Figyelt kérdés
Nem voltunk itthon 2 hétig, majd hazajöttünk az albiba és azt látom, hogy a bejárati ajtón van papíron , hogy tekerjük fel a radiátorokat 5-ös fokozatra.
Megtettem, most halkan csordogál a radiátorban.
Elvileg a légtelenítés a cél.
Jah, azért kérdem, mert 7-én rakták ki a levelet.
Kis radiátorokról van szó, pár elemből állnak csak.
2015. okt. 11. 13:32
1/2 Szűcs Róbert válasza:
Akkor még maradt levegő a radiátorokban. Ha van a radiátor végén légtelenítő szelep, akkor azzal házilag is tudsz légteleníteni, egy csavarhúzó kell csak hozzá. Kinyitod, és addig tartod nyitva, ameddig a víz nem jön, ezután elzárod, és elvileg nem maradt levegő a radiátorban. Ha nincs ilyen szelep, akkor a csatlakozást kell meglazítani, és ott kell kiengedni a levegőt, de ehhez már komolyabb szerszámok kellhetnek, valamint sérülhet a tömítés is, tehát jobb szakemberre bízni.
2/2 A kérdező kommentje:
Kössz a választ.
Albétletről van szó, szal nem szívesen nyúlok hozzá, bár látom a szelepet.
Egyébként most tekergettem egy sort és hallottam, hogy ebben a radiátorban elkezd folyni a víz.
Azóta melegszik.
Mi volt a baj, hová lett a levegő?
Lehet áttolja a szomszédhoz?
2015. okt. 11. 18:41
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!