Max.100 ezerért már csak a gettóba lehet költözni? Miért csak olyanoknak adnak ki albérletet, akiknek lenne pénzük saját lakásra is?
A 9. kerület annyira még nem vészes, a Nyóckerben sokkal olcsóbbak a lakások (viszont cserébe életveszélyesek)
Oda a rezervátumba nem gázpisztoly kellene, hanem minimum pulse cannon, vagy plazmaágyú.
Törpicsek? Jártál egyáltalán valaha a VIII. kerületben?
Nem hinném. Ott élek évek óta, és semmi bajom. Nő vagyok, egyedül, éjszakai is szoktam mászkálni.
Nem ölik az emberek itt sem, és minden be van kamerázva.
A Körúton belüli részre nyugodtan költözhetnek a parások is.
Minek jársz veszélyeztett terhesen albérletet nézegetni?
Menjen a párod egyedül. Azt se kell mondania, hogy van egy terhes felesége. Semmi közük hozzá.
Szoftverfejlesztő, itt akar élni.
Kiveszi, és oda cuccoltok. Gondolom bízol benne, és nem hülye...
Ha idióták a lakáskiadók, akkor úgy is kell őket kezelni...
Jártam. Ott volt a ZMNE konkrétan mellette, és hazafelé ott kellett elmennem mellette. Elég sokatmondó volt hogy mikor először jártam arra, egy 150 kilós, erkélyről az utcára hugyozó kancigány fogadott. Azonkívül ha jóltudom, arrafelé van a Tavaszmező utca is, ahol mi is történt...?
Be van kamerázva minden, csak semmit se ér a sötétben egy se, a policájok meg amúgyis szarnak bele az egészbe, meg van mondva nekik hogy ne foglalkozzanak azzal ami ott történik. Kivéve persze ha egyenruhás magyargárdista jár arra, őt azonnal életfogytra.
Sintér Sanyika nyilatkozatán azóta is jókat nevetek: "két hét alatt rend lesz"
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!