Max.100 ezerért már csak a gettóba lehet költözni? Miért csak olyanoknak adnak ki albérletet, akiknek lenne pénzük saját lakásra is?
Albérletbe költözni a legnagyobb hülyeség. Ha a párodnak határozatlan idejű munkaszerződése és jó fizetése van, hitelképesek vagytok. Vegyetek fel hitelt, és vegyetek egy lakást, annak a törlesztője kevesebb lesz. Igaz,ehheznémi önerőt is fel kell mutatni,vagy kell egy másik ház, amire rátehetik a jelzálogot. Szülők nem tudnak segíteni, legalább ebben?
Budapesten az albérleti díjjak a csillagos égben vannak, teljesen elszállt az agyuk a lakáskiadóknak. Egyébként a következő két hónapban masszív áresés várható, mert
a) az egyetemisták már beköltöztek, nem vesz ki senki
b) a menekültmizéria elképesztően visszaveri az idegenforgalmat, és nem lehet kiadni párnapokra-egykéthétre külföldinek, mert nincs kinek.
Szóval, ha október végéig valahogy kibírod a híd alatt, akkor számíthatsz arra, és ezt nem én mondom, hanem ingatlanszakértők, hogy amire most azt mondják, százezer, akkor az nem lesz több hetvennél.
"Miért csak olyanoknak adnak ki albérletet, akiknek lenne pénzük saját lakásra is?"
Ez nem szociális ellátás, nyilván annyiért adja ki a tulaj az albérletet, amennyiért csak tudja.
Ha elviszik drágán is, majd bolond lesz kevesebbért kiadni.
A 100 ezer meg nagyon jó, bár nem tudom mekkora lakást akartok. Nekem tavaly az V. kerületben 70 ezer volt egy 28 nm-es lakás. És azóta csak emelkedtek a lakásárak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!