Kezdőoldal » Otthon » Albérlet » Albérlet vagy szülői ház?

Albérlet vagy szülői ház?

Figyelt kérdés

24 /F vagyok

Mostanában nézegetem az albérleteket.Elkezdtem osztani szorzani,és egy olcsó garzont ki tudnék venni és fenn is tudnám tartani.Viszont utána nem igazán maradna a fizetésemből.

Az a része vonz,hogy egy független életet éljek és hogy megálljak a saját lábamon,ellenben az,hogy nyomorogjak hónap végén( pénztelenség végett)már annyira nem.

Mi a véleményetek? Tudtok tanácsot adni?

2015. aug. 16. 18:06
 1/4 anonim ***** válasza:
Szülői házat választanám és gyűjtenék egy saját lakás beugrójára. Ha nincs olyan körülmény, ami indokolná az albérletet (másik városban munkahely, összeköltözés pároddal, gyerekvállalás stb.) eszembe se jutna.
2015. aug. 16. 18:59
 2/4 anonim ***** válasza:
94%

Írhatnál számokat, és könnyebb lenne tanácsot adni.

Bevétel, kiadás, albérlet ár...

A nyomorgás tág fogalom. Van aki 10 e Ft oszt be 20 napra.

Én is nyomorgok, mert az idén csak 2 hétre voltam Görögországban. Holott Spanyolba kellett volna menni egy hónapra...

2015. aug. 16. 18:59
 3/4 anonim ***** válasza:
Még ráérsz.Nem vagy elkésve.Bár nehéz a szülőkkel biztos .Segíts nekik valamit és megenyhülnek.Vegyél részt a családi életben.Rokonok ilyesmi.Beszélgess velük.Én maradnék amíg lehet a szülőkkel.
2015. aug. 18. 11:54
 4/4 anonim ***** válasza:
Ha jó a kapcsolat a szülőkkel, akkor simán maradnék. Bár ahogy észrevettem, férfiaktól jobban elvárják az "önállóságot" meg azt hogy saját lakása legyen, a lányok meg természetesnek veszik hogy 30+ éves korukig apucival élnek.
2015. aug. 22. 08:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!