Kezdőoldal » Otthon » Albérlet » Mi az oka annak, ha valaki...

Mi az oka annak, ha valaki kizárólag egyetemista diákot fogad albérlőnek, és ha dolgozik mellette, akkor már elhajtja?

Figyelt kérdés
Csak mert ennek nem látom az értelmét. Kiderült a telefonban, hogy szakmai gyakorlatomat végzem majd heti 25 órában, és ő olyat már nem vesz fel, csak diákot. De mondtam hogy diák vagyok, még nincs diplomám és nappali tagozatos vagyok. Ez nem az én dolgom lenne, hogy mit csinálok az egyetem mellett az időmben? Főleg hogy a szakmai gyakorlat része a diplomaszerzésnek? Mi ez a gyökérség?

2015. aug. 16. 16:43
1 2 3 4
 1/35 A kérdező kommentje:
Utóbbiakat már nem mondtam, a részletek nem érdekelték. -akkor se aktuális.
2015. aug. 16. 16:47
 2/35 anonim ***** válasza:
24%

Felesleges háborogni,mindenki saját maga szabja a feltételeket,milyen albérlőket fogad be .Ő ilyen .

Kell keresni másikat .Majd ha ez miatt nem lesz albérlője ,változtatni fog .

2015. aug. 16. 16:52
 3/35 A kérdező kommentje:
Nem az volt a kérdés, hogy jogosan megteheti-e, akkor azt kérdeztem volna, hogy fel van-e hatalmazva arra, hogy visszautasítson.
2015. aug. 16. 17:02
 4/35 anonim ***** válasza:
84%

Hát ezt tőle kellett volna megkérdezni, hogy ez miért gond neki.

Olyanra tudnék gondolni, hogy már lehetett olyannal rossz tapasztalata, aki nem diák, ezért most ragaszkodik a diákhoz.

2015. aug. 16. 17:34
 5/35 anonim ***** válasza:
100%

például egy fiatal felnőtt, aki most kezdi megtapasztalni, hogy milyen az, amikor saját fizetése van az embernek. és mivel előtte nem kapott százezres nagyságrendű összeget havonta, elveri, nem tudja beosztani, mert mondjuk diák korában szűkölködnie kellett.

lehet ilyen albérlője már volt az ipsének.

egy diákot meg legtöbbször otthonról támogatnak. tudom, sokan dolgoznak egyetem mellett, de azért elég általános az is, hogy otthonról kap pénzt, hogy megszerezze a diplomát, a szülők mindent megtesznek, hogy a gyereknek jobb legyen, mint nekik volt.

egyébként egy aberrált állat is lehet, aki diáklányoktól valami mást is elvár. egyszer voltam egy állásinterjún suli mellett, a pasinak a lakására kellett menni, egy dohányzóasztalon volt a monitor, egy támlás széken a billentyűzet. kérdezgetett, megnézte, hogy gépelek, majd megkérdezte, hogy ha azt kéri, éjszaka is tudnék menni? mondtam, hogy nem. nem engem választott, de kb. 2 hét után hívott, hogy a másik lány nem vált be, de én olyan ügyes voltam, menjek. alig tudtam elhajtani, mondtam, hogy ha elsőre nem kellettem, akkor most se kelljek. aztán hívogatott még, de már nem vettem fel.

szval vannak ilyen emberek, akik a diáklányokra gerjednek.

2015. aug. 16. 18:08
 6/35 A kérdező kommentje:
Sose fogom érteni, mert nekem nem logikus. Csakis egyetemista legyen, semmiképp felnőtt, de ne dolgozzon mert az már túlzás. Nappali tagozatos jogviszonnyal a gyakorlat a diploma egyik feltétele is, és diák vagyok mert ez diákmunka. De úgy tűnt hogy olyan fogalmi zavarai voltak, hogy nem hitte el hogy attól még lehetek diák. Kérdés, hogy ha vállalok egy kis szórólapozást szabadidőmben, akkor is alkalmatlan lennék neki?
2015. aug. 16. 18:39
 7/35 anonim ***** válasza:
42%

Nem voltál szimpatikus neki.

Nekem se vagy, elég akadékoskodó vagy.

Olyan kis tasz os féle, semmi jó érzése nincs az embernek veled kapcsolatban.

2015. aug. 16. 19:56
 8/35 A kérdező kommentje:

Nekem sem vagy szimpatikus, mert egy beszólogatós, buta kreténnek tűnsz, aki megint felülbírálja a leírtakat, mert jobban tudja akkor is, ha ott se volt.

De a kedvedért, annyi történt, hogy bemutatkoztam, megkérdeztem aktuális-e, majd nagyon kérdezgette melyik egyetemre járok, hanyadéves, amikre válaszolgattam is, majd amikor már a szülőket kérdezte, hogy velük együtt szokta megnézni, akkor mondtam hogy ők hol laknak (messze) de kapcsolatba léphetünk velük. Majd hozzátettem, hogy mutathatok munkáltatói igazolást is, ha az anyagiak miatt fontos. Erre jött hogy hát ő csak kizárólag diáknak ad ki, senki ilyesvalakinek. Egy picit próbáltam még utalni rá, hogy diák vagyok (hogy te is értsd, semmi különbség nincs köztem és más hallgatók közt, ugyanoda járok ugyanazokra az órákra, ráadásul errefelé mindenki gyakorlatozik is) ja, de akkor se. hát, köszönöm.

Ennyi.

Vagy szerinted szidtam a telefonban, mire elküldött ezzel az indokkal? Hülye.

2015. aug. 16. 21:29
 9/35 anonim ***** válasza:
48%

Nekem még be se mutatkoztál, még se vagy szimpi.

Szerintem már a hangodon hallotta, hogy problémás vagy...

Nem lőtt túlságosan mellé...

2015. aug. 16. 21:45
 10/35 A kérdező kommentje:
Jó, hogy már a hangomra is tudsz következtetni. Te meg még mindig idióta. Szerintem én se lövök mellé.
2015. aug. 16. 22:05
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!