Mi az oka annak, ha valaki kizárólag egyetemista diákot fogad albérlőnek, és ha dolgozik mellette, akkor már elhajtja?
Jaj szúnyog mi? Te kis egyetemista, akinek nincs diplomája, se pénze...
Ecsém a pénzedért ennyi jár. Vagy veszel sajátot, és oda is szrhatsz a közepére, vagy összeszorítod a pofádat és mosolyogsz a tulajnak, hogy hagy lakhass a lakásában...
Még egyszer mondom Jampikám, nagyjából a következők a lehetőségeid:
1 Veszel lakást
2 Elmész hotelba, vagy a híd alá
3 Befogod a pofádat és a következő helyen nézel mint a Shrekben a macska
4 Mész vissza ahonnan jöttél, egyetemistám...
Anyu biztos nagyon büszke rád, mert hamarosan "diplomás" lesz a kis sarja, a családban az első, de ki kell ábrándítsalak. Hamarosan a munkahelyen megfordítanak a lovon, fogsz te még csúszni mászni, hogy szerződést kapj, és beléd törölhessék a lábukat a dolgozók...
Szokjad az alázatot, mert a következő 6-8 éved erről fogsz szólni.
Ahogy sejtettem, olyan sötét vagy mint az alagút éjszaka :D
Szúnyog: berepül, senki nem hívta, csak azért jött, hogy szívja valakinek a vérét, ha sikerül neki, mivel máshoz nem ért.
Nem értelek édesapa, mi jár meg nem jár a pénzemért, ki beszélt ilyesmiről? Még mindig nem vagy képes felfogni, hogy nem ez a kérdés, hogy megteheti-e? A szádba kell rágni, hogy az okára kérdeztem rá, amire páran válaszoltak is, de már vagy ötször leírtam, ha nem érted, akkor puffogj csak a foteledben.
Még egyszer mondom kedves fogyatékos ismeretlen, hogy leszarom, hogy hogyan diktálod a lehetőségeket, és hogy hogy kell csinálni az életben a dolgokat. Nem vagy te akkora arc ahhoz amúgy se. Olyan hülye vagy, hiába írom le újra, hogy ezt az embert se szidtam, semmi nem történt, ennyi volt a beszélgetés, hogy újra leírod, hogy majd következőnél kuncsorogni kell, mert a nagyobb kutya a hű szolgákat fogadja magához. Sajnállak.
Mit is tudsz te a munkahelyekről? :D Ahogy látom elég szar életed van, ami mondjuk sok mindent megmagyaráz. Azt se tudod, milyen pályán vagyok, te bohóc :D Ez az általános bölcselkedős baromságodat lehúzhatod ám a wc-n. Elhiszem, hogy te mindig is úgy éltél, hogy körbenyaltad a többieket az élelemért, miután megaláztak, de nem mindenki ilyen utat választ. Fura, de van, amivel lehet kezdeni is valamit. Azt hiszed mennyire "felnőtt" tapasztalatból beszélsz, közben van egy-két tippem, hogy miféle lehetsz :)
Mondj még valamit az életem és családom körülményeiről kérlek, hadd röhögjek. Hátha egyszer eltalálsz valamit és mind csodálkozunk, vagy nem.
" hogy hagy lakhass a lakásában..."
Nana! Ez akkor igaz ha szivessegbol enged valaki valahol lakni, vagy mélyen piaci ár alatt. Ha piaci árat fizet valaki akkor ő egy ügyfél aki a pénzéért szolgaltatast kap. Mellesleg lehet, hogy több pénze van, mint a lakás tulajnak, bár ez nem szempont szerintem.
Lényeg, hogy nem kiskiraly és büdös paraszt felallas van hanem egy pénzes vevő, ügyfél azaz a bérlő és egy felesleges lakását hasznosito tulaj. Kettejuk kapcsolata teljesen egyenrangu.
Jókat írtál, kár hogy nem igaz...
Gondolom te is beengedsz bárkit a pénzéért a lakásodba.
Bünözőt, prostit, cigó kolóniát., menekülteket, kínai varrodát, okoskodó bölcsészkét... Na ugye?!
Egy hotel nem mondhat nemet, egy koli nem mondhat nemet, egy albérlet kiadó, simán nemet mond, ha nem vagy szimpatikus. És bizony van akire az első blikkre lejön, hogy egy tetű...
Bocsi, de aki értélmileg ennyire visszamaradott, és nem jut egyről a kettőre, azzal nem vitatkozom. Bár ezt lathattam volna előre. Ahogy látom
tájékozatlan is, de totál magabiztos a nezetrendszerevel, amit semmi nem támaszt alá.Mostmár tényleg kilephetsz, mert unom.
És ott már kisebb volt a mellény?
Vagy alsóbb polcról választottál? :D
A tulaj miert szamitana a szulok penzere? 18 even feluli ember mar jogilag is felnott. A szuloknek mar nincs joguk, de kotelesseguk sem felette.
Nem lehet valami adoenyhitest vagy valami juttatast kap a tulaj, ha csakis tanuloknak, sajat kereset nelkul adja ki?
Vagy arra szamol, hogy igy neha egyesek raszorulnak majd neki "dolgozni".
56%-os, fogd mar be, fsraszto vagy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!