Kezdőoldal » Otthon » Albérlet » Mit írjak a hirdetésre, ha...

Mit írjak a hirdetésre, ha szeretnék kivenni egy lakást?

Figyelt kérdés
Szóval van meghirdetve a neten egy kiadó lakás, amihez oda van írva hogy "megbízható, leinformálható személynek". Mit jelent ez? Mi az hogy leinformálható? És mit írjak a hirdetőnek hogy szimpi legyek? Nem nagyon vagyok jó az ilyenekben és sose laktam még albérletben. Mit szokás ilyen hirdetésre írni?
2015. júl. 13. 15:34
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
Általában az előző tulajoknál szokták leinformálni a delikvenst. Ez nálatok kizárt, esetleg zaklatja majd a főnöködet :) Írj neki egy korrekt, bemutatkozó levelet, vagy egyszerűbb ha felhívod telefonon. Én amúgy hagynám a p-be ezt a kekec bérbeadót, s ezt úgy írom, hogy régebben én is adtam ki ingatlant. De soha nem informáltam le senkit!
2015. júl. 13. 15:44
 2/4 anonim ***** válasza:
100%

Megbízhatónak kell tűnnöd, leírod hogy pl. itt tanulsz ezt/itt dolgozol azt, ettől eddig maradnál.

Azt szeretik, ha valaki normálisnak tűnik (a kinézet és a bőrszín is számít), a legtöbben az egyetemistákat és a stabil munkahellyel rendelkezőket preferálják, mert akkor nem lesz az, hogy nem fizetnek 2 hónap után, vagy elköltöznek pár hónap múlva.

2015. júl. 13. 16:26
 3/4 A kérdező kommentje:
Párommal költöznék és ha kettőnk közül csak egyikünk dolgozik akkor jobb ha azt írom hogy én is dolgozok? Vagy írjam az igazat? Ha macskát is vinnénk az gondolom nagy hátrány, jobb ha nem is írok erről?
2015. júl. 13. 16:47
 4/4 anonim ***** válasza:

Hát nem tudom hogy megérné blöfföli, ha jobban utánakérdezne, akkor az úgy elég kínos.

Írj neki röviden (vagy még jobb ha felhívod minél hamarabb), aztán majd a részleteket elég, ha részletes egyeztetésnél elmondod. Hazudni nem hiszem hogy érdemes, inkább mindent a maga idejében, jól kell adagolni. Nyilván macskát nem lehet eltitkolni, de másról (dohányzás, munkahely akármi) csak akkor kell beszélni, ha konkrétan kérdezi is.

Ha normális az albérlő, meg fizet rendszeresen, akkor más nagyon nem számít.

2015. júl. 13. 17:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!