Kezdőoldal » Otthon » Albérlet » Albérletet hogy honnan lehet...

Albérletet hogy honnan lehet kivenni?

Figyelt kérdés
1 fő részére kis albérletet keresek még tanulok középiskolába 18 vagyok de a szüleim nem tűrnek tovább úgyhogy el kell mennem. olyat keresnék ahova kutya is mehet! karcagon és környékén de szóba jöhet : Pest debrecen cegléd
2015. febr. 4. 15:27
 1/2 anonim ***** válasza:

Én az alberlet.hu-n nézelődtem annak idején.

Pesti albérlet lehetőség ott viszonylag sok van. Rájuk kell csörgetni a bérbeadókra. Aztán a többi részletet (kutya, mennyi az ára, mennyi kaució kell...), meg hogy mikor lehet megnézni, egyedileg lehet megbeszélni.

2015. febr. 4. 16:12
 2/2 anonim ***** válasza:

Néhány értelmesebb honlap a többszáz közül, amit az interneten találsz:

www.olx.hu www.jofogas.hu www.kauciomentes.hu www.alberlet.hu aztán sok ingatlanirodának van saját honlapja, ezek többnyire a fizetős hirdetési oldalakon szerepelnek, tehát az albérletek is drágábbak önáluk.

A fentiek közül találsz olyanokat is, ahol az albérlet és a rezsi is számodra dijmentes, mert az állami támogatásból fizetheted. Sok pénzt megspórolsz, ha kicsit keresgélsz

2015. febr. 7. 01:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!