Gyerekkekkel van esély albérletet kivenni Budapesten?
gyerekeseknek azért adnak ki nehezebben lakást, mert 1. a gyerek sok esetben leamortizálja a bútorokat, kárt tesz a lakásban. hallottam olyan esetet, ahol a gyerek festegetett, és mikor anyuka nem figyelt, összefestette a falat is. mikor költöztek volna ki, a főbérlő felhozta, hogy ugyan a lakás festését állhatták volna, és még ők voltak felháborodva, hogy de hát miért is. 2. gyerekes családot nehéz kitenni. hiába nem fizet, hiába áll melletted mint főbérlő a jog, már csak azért sem lesz szíved tenni semmit, mert hát ott az a szegény gyerek, aki a hülye szülei miatt szív. sokan (jogosan) ettől félnek. ezeket nem konkrétan rátok írtam, hanem csak érvek, amik miatt vonakodnak sokan kiadni a lakást, házrészt.
a másik meg az idő. fél évig nem fogják nektek tartani a lakást. kiadja másnak 2-3 nap múlva. ti eladnátok nekem, és csak nekem valamiteket, ha én 1 év múlva mennék csak érte, közben meg más is jelentkezik?
köszönöm a válaszokat! Nem fél év múlva gondoltam, hanem fél éven belül. Amikor találunk megfelelőt. A kettő között lényeges a különbség, nyilván való hogy fél évet nem várhatom el, hogy "tartsák" fönnt a házat nekem. :-)) Csak most keresek, keresem a "tökéletest".
Tulajdonképpen azzal képeben vagyok, hogy miért nem akarják kiadni gyerekeseknek, de idáig azt gondoltam, ha többet kínálok és szerződést is írunk, az elegendő biztonságot ad a tulajdonosnak. De sajnos az életben nem úgy tűnik, hogy beigazolodna a tervem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!