Egy krémszinü szoknya foltos lett (rgy másik ruhadarabtól ami rózsaszin). Már 1oszer kimostam, de nem ér semmit. Mi lenne ha Domestosba áztatnám? Nem sok esély van hogy arányos lenne a szine?
Figyelt kérdés
2014. júl. 15. 12:42
1/3 anonim válasza:
Lehet, hogy a folt eltűnik, de kifakítja Neked a szoknyát, ráadásul nem egyenletesen. Azért egy próbát megér, így úgysem tudod hordani.
2/3 A kérdező kommentje:
Gondoltam rosszabb nem lehet a szoknya,igy kipróbáltam. Hát semmi változás nincs. Bezzeg a barna nadrágom amiben takaritottam foltokban narancssárga lett tőle...
2014. júl. 17. 17:35
3/3 anonim válasza:
Sajnálom(egyes voltam), én a gyerek nadrágjával jártam úgy, hogy foltosan fakult, aztán tönkre is ment, szinte foszlott, valószínűleg roncsolta az anyagot a klór.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!