Milyen hely jelenleg a II. János Pál pápa tér? Érdemes albérletet kivenni ott? Milyen a közbiztonság? Éjjel merről érdemes megközelíteni a teret?
Arrafelé lakom, fél éve.
Kamera és rendőrök vannak állandóan.
a híre sokkal rosszabb, mint a jelenlegi állapot.
Éjjel, amíg jár a metró, akkor nyilván azzal, de a Blaháról sem életveszélyes produkció. 24 éves lányként rengetegszer mentem éjjel, éjfél után végig a Népszínház utcán, semmi nem volt.
Van egy hangulata, az tény. Ha ezt eltudod fogadni, akkor nyugodtan költözz oda.
Ja, egy gázspray-t agyél vegyél, valószínűleg soha nem lesz rá szükséged, de egy kis biztonságérzetet.
Ne bámulj a "fura" alakok arcába, ne nézd őket, ők sem fognak veled foglalkozni. Nappal teljesen biztonságos, éjjel sem vészes, ha az alapvető dolgokat betartod.
1 even at laktam ott, telen minden nap sotetedes utan gyalogoltam haza a nyockeren at, meg sokszor vanszorogtam haza ejjel hotreszegen, nem esett semmit bajom, de volt rengeteg gaz szitu (gyanus alak leallit cigiert, 8-10 tagu kisebbsegi banda elhalad mellettem), amibol szerintem konnyen lehetett volna rablas.
Hogy erdemes-e, az a lehetosegeidtol fugg, ha van penzed, valahol a koruthoz kozelebb keress inkabb lakast. Es arra figyelj nagyon, hogy melletted/alattad/folotted ne kisebbsegi csalad lakjon, mert HANGOSAK!
A 7-es busz megállójából érdemes. De mivel nagy a tér, lehetséges, hogy Neked épp a metrókijárathoz esik közel a lakásod, akkor onnan.
Budapest nyugisabb, mint a legtöbb világváros, ha viszont még nem laktál világvárosban, akkor sok dolgot kell megtanulj ahhoz, hogy biztonságban tartsd magad és a személyes tárgyaidat.:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!