Ti könnyen hozzászoktatok a panelhez ha vidékről költöztetek be és könnyen hozzászoktatok az ajtónyitáshoz záráshoz? Tudom kicsit fura kérdés
Én nem tudtam megszokni. Igaz vidéki kertesből, vidéki tégla társasba költöztem. Vissza is költöztem kertesbe.
Környezet függő. Debrecenben barátomnál új társasházban építésűben aludtam egész nyáron a legjobbat, nyitott ablaknál.
Én meglepően jó helyeket fogtam ki panelban is.
Legutóbbi helyen kb 1x nem hallottam a szomszédokat, nappal gyerekek játszottak a ház előtt mert játszótér volt, fákkal, madarakkal.
Vidéken laktam, de ott is kicsi szobám volt, ilyen szempontból ez nem volt fura, plusz a szülői házunk is olyan, hogy ha valaki lent mászkál, akkor az emeleten is hallom. Részegek dettó megvannak este, plusz hajnali kutyaugatás, nekem az a halálom. Nappal meg valaki vagy láncfűrészel, vagy füvet nyír, vagy gumit tüzel, vagy éppen az utat túrják ugyanúgy mint a városban.
Szerintem messze nem annyira vészes a panel, és a vidéki életet sem kell túlszínezni, ott is megvannak az idegesítő részek.
Majd meglátod, hogy töredék a számla. Hamar körbe lehet érni a lakáson mind takarítás, mind felújítás téren.
A sok szabadidődben pedig új dolgokat tudsz kipróbálni. Sportolás, utazás..
Töredék a számla? Ez melyikre vonatkozik? A 46nm-es lakásomban többet fizetek fűtésre, mint a 100nem-es családi házra. A közös költség kapásból 12eFt havonta, amiben SEMMI nincs benne, a folyosó részt is nekem kell takarítani. Egyedül a víz és a villany az ami valóban kevesebb, érthető okokból mert itt egyedül lakok.
De én megőrülnék, ha egy ilyen lakásba be lennék zárva. Tényleg csak arra való, hogy aludjon benne az ember. Én szeretek kimenni a kertbe, garázsba, pincébe, padlásra, ezt-azt csinálni. Még fát vágni is szeretek. Ha meg nincs kedvem fát vágni akkor fűtök gázzal. Semmivel nem kényelmetlenebb, viszont sokkal több a lehetőséged. A panelban csak aludni tudsz, netezni, vagy tv-t nézni.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!