18 éves vagyok idén májusban tervezek vidékről Budapestre költözni. Korai lenne már most albérlet és munka után érdeklődni?
9-es jól leírta. Ha ki is fogsz valami nagyon olcsót, akkor az BIZTOSAN távol lesz mindentől. És ne úgy értsd a távol szót, mint egy megyeszékhelyen, hogy 20 perc busszal már távolság. Külső kerületből ha 40 perc alatt be tudsz jutni a belvárosba, akkor már jó vagy (laktam Kőbányán, ráadásul az nem is annyira külső része a városnak). És bizony a bérlet 10 ezer, tartósan meg bliccelni sem lehet.
Ha találnál valamit szemtelenül olcsón, akkor sem maradna a fizudból semmi. 10 ezer forintból nem lehet megélni. Ennél még úgy is jobban jársz, ha valami nagyon gány melót csinálsz otthon és a szüleiddel laksz kvázi ingyen.
Szia!
Érdeklődnék, hogy alakult az albérlet és munka keresés?!
Fura, mert én is pont ennyi idős vagyok és remélhetőleg egy-maximum két hónap múlva követem a példádat. Egyedül mész/mentél te is?
Én elsőként mondjuk tanfolyamokkal kezdek, aztán a munka része majd utána jön, az albérlet árakkal nincs problémám stb, inkább a tapasztalatokra lennék kíváncsi így első kézből, mert mindig is vidéki voltam és azon kívül ,hogy szerettem fellátogatni, nem vagyok túl járatos a fővárosi élettel/kezdettel kapcsolatban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!