Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Székesfehérváron miért lehetet...

Székesfehérváron miért lehetetlen munkát találni? Miért muszály Budapestre ingázni napi szinten?

Figyelt kérdés

A területet most hagyjuk! 1 évig kerestem munkát a városban, és vagy nem is reagáltak, vagy ha nagy nehezen összejött egy interjú, őár napra rá jött az elutasítás, mert nincs 3-4-5 év gyakorlatom. Budapesten 1 hónap alatt találtam munkát! Utálom azt a várost, de muszály feljárni. A hajnali 3-as kelésről meg ne is beszéljünk...

De majdnem minden területen így van ez... marketing, informatika, kommunikáció, stb. Minden ismerős ezzel szív, és kb mindenki Pesten kapott munkát! "Cserpa" mikor foglalkozik már ezzel is? Cs--hetem, hogy fejlesztik a belvárost, meg új helyek nyílnak, ha nincs helyben munka.

26/F

2015. jan. 29. 09:46
 1/10 A kérdező kommentje:
Ja a gyárakat (DENSO, stb) nem is említem, nem azért jártam 4 évig fősulira, hogy minimálbérért roboltoljak 3/folyamatos műszakban. Siralmas ez az állapot!
2015. jan. 29. 09:48
 2/10 anonim ***** válasza:
74%
Hát ez van. Megszoksz/megszöksz. Csak minimális mértékben tudsz változtatni rajta, az itt sírás meg semmiben sem segít (ezzel nem bántani akarlak, csak azt mondom, hogy erre ne pazarold az energiáidat, mert ettől nem lesz jobb).
2015. jan. 29. 09:59
 3/10 anonim ***** válasza:
100%

Én Fehérváron nem találok műszaki végzettséggel pályakezdőt. (informatika sales)

Ha érdekel írj privátba és mondom hova várjuk az önéletrajzodat.

2015. jan. 29. 14:34
 4/10 anonim ***** válasza:
100%

Én is fehérvári vagyok és naponta járok fel. Mindezt úgy, hogy programozó vagyok. :)

Szóval nem vagy egyedül. Azt tudom mondani -ami nekem segített-, hogy beszéld meg a főnökkel, hogy ne 8-ra kelljen menned, hanem mondjuk 10-re és 2 órával tovább maradsz.

Rengeteget dobott rajtam az, hogy nem 4-kor kell felkelnem.

2015. jan. 29. 21:40
 5/10 A kérdező kommentje:
#3: nem IT a területem, de köszi hogy szóltál.
2015. jan. 30. 10:18
 6/10 anonim ***** válasza:
45%

Azért nem találsz munkát, mert a "muszáj"-t ly-vel írod.

Ezen gondolkozz el.

2015. ápr. 19. 21:22
 7/10 anonim ***** válasza:
49%
Miért nem költözöl fel? Akkor nem kéne 3-kor kelni. Az idő pénz.
2015. ápr. 19. 21:43
 8/10 A kérdező kommentje:
Igen, bocsi. Felénk amúgy sokan használják a "muszáj"-t rosszul, még újságban is látom. Ez ilyen buta beidegződés.
2015. ápr. 20. 08:36
 9/10 anonim ***** válasza:
100%
Azért, mert ez Magyarország. Egyébként ismerek jópár embert, aki Budapestről jár le Fehérvárra dolgozni vagy iskolába (!). Egyébként Budapest után Fehérváron van a legtöbb munkahely az országban.
2015. júl. 24. 21:24
 10/10 anonim ***** válasza:
#9: Meg sem látszik, hogy Budapest után Székesfehérváron van a legtöbb állás. Akár hónapokig munkanélküli tud lenni az ember, ha Székesfehérváron kell keresni állást, bármilyen területről legyen szó.
jan. 31. 17:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!