Székesfehérváron miért lehetetlen munkát találni? Miért muszály Budapestre ingázni napi szinten?
A területet most hagyjuk! 1 évig kerestem munkát a városban, és vagy nem is reagáltak, vagy ha nagy nehezen összejött egy interjú, őár napra rá jött az elutasítás, mert nincs 3-4-5 év gyakorlatom. Budapesten 1 hónap alatt találtam munkát! Utálom azt a várost, de muszály feljárni. A hajnali 3-as kelésről meg ne is beszéljünk...
De majdnem minden területen így van ez... marketing, informatika, kommunikáció, stb. Minden ismerős ezzel szív, és kb mindenki Pesten kapott munkát! "Cserpa" mikor foglalkozik már ezzel is? Cs--hetem, hogy fejlesztik a belvárost, meg új helyek nyílnak, ha nincs helyben munka.
26/F
Én Fehérváron nem találok műszaki végzettséggel pályakezdőt. (informatika sales)
Ha érdekel írj privátba és mondom hova várjuk az önéletrajzodat.
Én is fehérvári vagyok és naponta járok fel. Mindezt úgy, hogy programozó vagyok. :)
Szóval nem vagy egyedül. Azt tudom mondani -ami nekem segített-, hogy beszéld meg a főnökkel, hogy ne 8-ra kelljen menned, hanem mondjuk 10-re és 2 órával tovább maradsz.
Rengeteget dobott rajtam az, hogy nem 4-kor kell felkelnem.
Azért nem találsz munkát, mert a "muszáj"-t ly-vel írod.
Ezen gondolkozz el.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!