Mit lehet tenni, ha az albérlő kikötlözéskor szándékosan kárt okozott az ingatlanban?
Figyelt kérdés
Rendőrségi feljelentést?2014. okt. 17. 15:19
1/10 anonim válasza:
Milyen mértékű kár? Én mindenképp feljelenteném, csak az baj hogy nem tudnám bizonyítani hogy ő tette. Hivatalosan vagy feketén adtad ki a lakást? Ha feketén akkor jobb ha csendbe maradsz.
2/10 A kérdező kommentje:
sajnos utóbbi...
2014. okt. 17. 15:47
4/10 anonim válasza:
Akkor sajnos az a legjobb ha nem teszel semmit, húzd meg magad ilyen téren mert ha kiderül akkor úgy megbüntetnek mint állat.
5/10 anonim válasza:
Akkor így jártál.
Nem baj, a be nem fizetett adódból majd futja a javításra!
6/10 kovpet válasza:
Ha adózott volna, akkor sem tehetne semmit. Így meg főleg nem.
7/10 anonim válasza:
Nem az adó a lényeg, hanem, hogy szerződés volt-e
.
8/10 anonim válasza:
Szándékosan kárt okozott, hogy kitoljon veled?
Először elgondolkodnék, hogy megérdemeltem-e? Tettem-e olyan cselekedetet, amivel kiérdemeltem a haragját?
Ha tiszta lelkiismerettel úgy érzem, hogy nem, akkor mindenképpen feljelenteném. Lehet, hogy nekem is gondot okoz majd, hogy tisztázatlan a jogviszony köztetetek, de inkább egy jó ügyvédet fizetnék, mintsem egy ilyen jellemtelen ember bűntetlenül maradjon.
9/10 Napkiraly válasza:
Az előzőekre ne hallgass.
Új lakcímét megtudod. A károdat felméred. Aztán elmész egy közjegyzőhöz és fizetési meghagyást adsz be ellene.
10/10 anonim válasza:
Egy kiadós verés , hátha tanul belőle :DDD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!