Kezdőoldal » Otthon » Albérlet » Tényleg tilos a saját ajtóm...

Tényleg tilos a saját ajtóm elött elszívni egy cigit a lépcsőházban?

Figyelt kérdés

1 hete vettem ki egy 13dik kerületi lakást.

Csecsemő van és nem szeretnénk dohányozni a lakásban.

Sarokban vagyunk tehát nem vagyunk útban. Jó pár ismerősömnèl divat hogy a lépcsőházba járnak ki cigizni és ezért nem értem miért támadott le egy bizonyos szomszéd hogy tilos dohányozni az ajtó elött. Egyébként mindenbe beleköt. Tényleg létezik ilyen szabály? Én csak arról tudok hogy a liftben nem lehet. Úgy érzem ránk vannak szállva..

2014. szept. 20. 21:37
1 2 3
 21/25 anonim ***** válasza:
11%
anyukám panelban lakik. mikor hazalátogatok, eddig mindig a konyhában cigiztem, nyitott ablaknál. kb. fél éve nagyon beteg lett (rákos, de mielőtt jönnétek, hogy biztos a dohányfüst miatt, nem, nem attól). nyilván a lakásban többet nem dohányzom, hogy minél kevesebb káros hatás érje. viszont a 10.ről nyilván nem fogok lerohanni az utcára, ha rá akarok gyújtani, már csak azért sem, mert ha épp akkor lesz rosszul, mikor lent vagyok az utcán, nem 5 másodperc visszafutnom. a lépcsőházba járok ki cigizni, de nálunk nem zárt légterű. 2 szinten ablakok vannak, fent és lent is nyitható. én mindig kinyitom az ablakot, úgy dohányzom, így rögtön kimegy a füst. egy szomszéd cöccögött csak, de vicces, hogy az ő fia is rendszeresen oda jár ki cigizni...
2014. szept. 21. 13:53
 22/25 anonim ***** válasza:
64%
Szívjátok a nikotint a saját családiházatok medencéje mellett a barátaitok segítségével ! Addig masokra ne eröltesd a rokonságod szokásait :DDD
2014. szept. 21. 14:21
 23/25 anonim ***** válasza:
23%
azért az is vicces, hogy mindenki itt parasztozza a dohányost, közben ti osztjátok őket mocskos szájjal, meg szart kentek az ajtajára... ki akkor a paraszt?
2014. szept. 21. 14:24
 24/25 anonim ***** válasza:
73%
24, nyilván nem szoktam általában emberek ajtajára szart kenni. De ez az ember ennyire pofátlanul füstölt a lépcsőházban, hogy kellett egy radikális észheztérítés. Ez vált be az ő értelmi szintjén!
2014. szept. 21. 15:29
 25/25 anonim válasza:
Ne dohányozz!!!!!
2014. okt. 8. 18:53
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!