Tényleg tilos a saját ajtóm elött elszívni egy cigit a lépcsőházban?
1 hete vettem ki egy 13dik kerületi lakást.
Csecsemő van és nem szeretnénk dohányozni a lakásban.
Sarokban vagyunk tehát nem vagyunk útban. Jó pár ismerősömnèl divat hogy a lépcsőházba járnak ki cigizni és ezért nem értem miért támadott le egy bizonyos szomszéd hogy tilos dohányozni az ajtó elött. Egyébként mindenbe beleköt. Tényleg létezik ilyen szabály? Én csak arról tudok hogy a liftben nem lehet. Úgy érzem ránk vannak szállva..
A 10-es válaszoló nagyon jól írja.
A nem dohányzás az alap, az a természetes. Ne a nem dohányzóknak kelljen alkalmazkodniuk a dohányzókhoz.
Rendben.
kaptál választ. van törvény és tilos is a lépcsőházban dohányzás.
Ennyi.
A szipirtyónak maximálisan igaza volt.
Alapvetően ezt mindig viccesnek tartottam a dohányosokban ezt a kettősséget.
Kimegyek hogy a gyerekem orra alá ne füstöljek <-> Füstölök a többi lakó orra alá
Saját lakásom ne legyen büdös a cigitől <-> A közös helyiség az le van szarva.
Amúgy házirendben benne van általában, attól hogy te nem tartod be az még szabály marad.
A lépcsőház egy közös épület rész .Az ilyen helyeken ,ahol nem dohányzók is tartózkodnak ,törvény által tilos lett a dohányzás .Aki ez ellen vét ,még büntetés is jár.
Hogy te erről nem tudsz,az semmi elől sem mentesít .
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!