Kezdőoldal » Otthon » Albérlet » Tényleg tilos a saját ajtóm...

Tényleg tilos a saját ajtóm elött elszívni egy cigit a lépcsőházban?

Figyelt kérdés

1 hete vettem ki egy 13dik kerületi lakást.

Csecsemő van és nem szeretnénk dohányozni a lakásban.

Sarokban vagyunk tehát nem vagyunk útban. Jó pár ismerősömnèl divat hogy a lépcsőházba járnak ki cigizni és ezért nem értem miért támadott le egy bizonyos szomszéd hogy tilos dohányozni az ajtó elött. Egyébként mindenbe beleköt. Tényleg létezik ilyen szabály? Én csak arról tudok hogy a liftben nem lehet. Úgy érzem ránk vannak szállva..

2014. szept. 20. 21:37
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:
73%
Kérdező, bunkók mindenhol vannak, akik a törvény ellenére vaskosan tojnak a nemdohányzókra. Én is kentem már kutyaszart az ilyen dohányzó ajtajára, érdekes módon beszüntette a folyosón dohányzást :D
2014. szept. 20. 22:55
 12/25 anonim ***** válasza:
90%
5-ös vagyok, sokáig dohányoztam, de sosem voltam olyan paraszt, hogy a lépcsőházban gyújtsak rá...
2014. szept. 20. 22:56
 13/25 A kérdező kommentje:
Én sem dohányzom és a férjem se. Viszont az összes többi családtagom és barátom igen. És én tekintettel vagyok rájuk és ez nem bunkóság! Az is más ha valaki a másik arcába füstöl de itt akkor a lépcsőház hogy senkit nem zavar kivéve egy vén szipirtyót aki unatkozik és teljesen a másik oldalon egy másik emeleten lakik. Milyen érdekes hogy akik egy emeleten laknak velem, azok nem szólnak egy szót sem
2014. szept. 20. 23:01
 14/25 anonim ***** válasza:
90%

A 10-es válaszoló nagyon jól írja.

A nem dohányzás az alap, az a természetes. Ne a nem dohányzóknak kelljen alkalmazkodniuk a dohányzókhoz.

2014. szept. 20. 23:02
 15/25 anonim ***** válasza:
100%
Nekem semmi bajom a dohányzókkal amíg azt otthon a négy fal között teszik. :-)
2014. szept. 20. 23:03
 16/25 A kérdező kommentje:
Nem alkalmazkodom csak tekintettel vagyok rájuk is!
2014. szept. 20. 23:04
 17/25 anonim ***** válasza:
84%

Rendben.

kaptál választ. van törvény és tilos is a lépcsőházban dohányzás.

Ennyi.

A szipirtyónak maximálisan igaza volt.

2014. szept. 20. 23:07
 18/25 anonim ***** válasza:
81%
Én is egyetértek a szipirtyóval....
2014. szept. 20. 23:33
 19/25 anonim ***** válasza:
81%

Alapvetően ezt mindig viccesnek tartottam a dohányosokban ezt a kettősséget.

Kimegyek hogy a gyerekem orra alá ne füstöljek <-> Füstölök a többi lakó orra alá

Saját lakásom ne legyen büdös a cigitől <-> A közös helyiség az le van szarva.

Amúgy házirendben benne van általában, attól hogy te nem tartod be az még szabály marad.

2014. szept. 21. 08:55
 20/25 anonim ***** válasza:
84%

A lépcsőház egy közös épület rész .Az ilyen helyeken ,ahol nem dohányzók is tartózkodnak ,törvény által tilos lett a dohányzás .Aki ez ellen vét ,még büntetés is jár.

Hogy te erről nem tudsz,az semmi elől sem mentesít .

2014. szept. 21. 10:24
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!