Valaki járt a szobámban?
Én ilyen esetben nem tartanék otthon értéket (igen, a plazmatévé, mp3 lejátszó, okostelefon, iPad, iPod, tablet is ilyen érték), hanem elvinném olyan ismerőshöz, akiben maximálisan megbízom, és lejelszavasítanám, amit csak lehet, jó bonyolult jelszavakkal, hogy még akiben megbízom, az se tudja használni (nehogy azt mondja, hogy figyi, nekem adtad...)
A "csapdákat" meg azért hagyagold, mert azt írod, "főbérlőnk", vagyis rajtad és a főbérlőn kívül még van ott pár ember, és ha ők belesétálnak a csapdákba, akkor ugyanaz az eredményt éred el. 20 csapdát meg nem lehet + további 5 emberrel egyeztetni, hogy figyelj, ezt se csináld, meg azt se, meg amazt se.
Én az összes aranyat, ezüstöt,értékes műszaki cikket, meg mindent, amit nagy pénzzé lehet tenni, megbízható, biztos helyre vinnék vagy szállíttatnék onnan, ahol a nem megbízható főbérlő él.
Tényleg főbérlőnk van, aki a földszinten lakik, mi pedig az emelet egyik szobáját béreljük ketten egyik barátnőmmel. Kulcsa van a szobához a főbérlőnek is, de természetesen szoktuk zárni az ajtót... :D
Igen, ilyen cérnaszálas trükkökre gondoltam :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!