Nagyon tetszik egy szoba fala, amit neten találtam. De hogy tudnám a szobámban felfelfesteni, hogy ne legyen sötét a szoba, de a csíkozás is ízléses maradjon?
[link] Jpg
Mellékelt képen van az áhított szoba fala, tetszik a színe, a csíkozás is. Szeretném a képen a jobbra látható szobára alkalmazni a festést, de nem szeretném , hogy az egész sötét legyen, de a csíkozás se menjen túlzásba... Szerintem lehetne egy-egy fal törtfehér is, de férjem szerint csak 2 féle fal legyen (színes és csíkos). Szerintem viszont nem ártana fehér fal is. Mondjuk az ágy fala lehetne színes, praktikus okokból. De a többit szerintetek hogy kéne?
Bocsi a béna rajzolásért. azért van két része a szobának, hogy a szemközti fal is látszódjon, ahol ablak van.
Nem lesz sötét, ez a szín közepesen világos, illetve mivel meleg árnyalatú, nem sötétíti a szobát.
A szekrénysor és a beugró legyen egyszínű, az ágynál található fal a csíkozott.
fehér falra nincs szükség, zavaró lenne optikailag.
köszi, és a szemközti falak, ahol ablakok vannak, milyen színűek?
Úgy gondoltam a fehér színt, hogy a csíkos megoldásban van ez a narancsos szín, meg a törtfehér. Így a törtfehérre gondoltam, hogy legyen egész fal törtfehér is, ne csak színes.
Én az ágy falát csíkoznám be és (ha jól értem "L" alakú a szoba?) az ágy fala melletti rövidebb falat.
(máskor próbálj meg alaprajzot rajzolni, az jobban értelmezhetó)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!