Szerintetek korrekt vagy nem, ha albérlőként a külön szobámban ott alszik a barátom ("pasim")?
Egy másik lánnyal lakunk ketten, az ő szüleié egyébként a lakás.
Az anyám szerint nem arra kötöttem a szerződést, hogy szállóvendéget fogadjak, és szerinte eszembe se jusson ez az egész...
Egyébként nem minden napos dologról lenne szó egyáltalán.
Tanácstalan vagyok, mert egyik barátnőm szerint ebben nincs semmi
Szerintetek?
(23/l)
miert ne aludhatna ott?
ez nem koleguim...
egy foberlo
Néha megengedett, rendszeresen nem.
A szobát egy embernek adták ki, ezért fizetsz. Ha rendszeresen ott van valaki más is, akkor elküldhetnek vagy többet kérhetnek fizetségként.
De a legokosabb megkérdezni, hoyg van-e kifogásuk az ellen, ha pl. havonta egyszer ott alszik a barátod.
Ha egyedülállóként, egy személyként béreled a rád eső lakrészt, akkor nem korrekt. Mellesleg kiadással is jár, az ott alvó barátodnak fogyasztása is van (víz, villany, stb), ami a rezsiköltségben jelentkezik.
Ha a szerződést egyedülállóként kötötted, akkor viselkedj egyedülállóként. Így korrekt.
Ez persze nem jelenti azt, hogy alkalmanként ne aludhatna ott a barátod, de ezt a lakótársaddal előzetesen illik egyeztetni, és megkérdezni, hogy neki nincs-e kifogása ellene? (Tulajdonképpen a szüleitől kellene megkérdezned, mert ők a bérbeadók, de ha a lányuk beleegyezik, akkor szerintem nem lesz probléma.)
Ha egy embernek adták ki , nem akarják a száz tagú cigányzenekart " néhááááá " vendégül látni !
Ha a barátod olyan csávó miért nem visz Ő haza téged ? :D
Van több ingatlanom de ettől az engedd be a vastag hátulsó lábamat ,,, csóró duma a legrosszabb . Ha voltál szállodában valaha tudod a szabályokat ,, hosszútávon főleg ! XD
kosz h toroltetted, szoval en h megengedem a lakomnak, nem vagyok korrekt?
1. voltam ujra.
Kérdező, teljesen mindegy itt kinek mi a véleménye erről.
Egyvalami számít, az pedig a lakótársad véleménye.
Mindenesetre ha gyakrabban aludna ott, akkor ajánld fel neki udvariasságból legalább, hogy többet is adsz a rezsibe.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!