Szerintetek 170 000 forintból 2 ember meg tud élni?
40 000-45 000 forintos albérletről van szó, mellette rezsi, bevásárlás amire feltétlenül kell költenünk.
Véleményetekre vagyok kíváncsi. Köszi előre is a válaszokat. :)
jelenleg havi 80.000ret keresek, az albérletem 40.000rezsivel mindenestől, a kajám pontosan kiszámolva 25000 havi multivitaminom 5000 és maradt 10 minden másra, általában próbálom megtartani több kevesebb sikerrel.
munkába bringával járok télen nyáron oda vissza 28km.
tehát 2 ember 170.000ből egy az enyémhez hasonló garzonban álom életet élhetne az én jelenlegimhez, de amúgy nem panaszkodom...
45.000 az albérlet, a rezsi 30.000 körül lesz, ha odafigyeltek. Ez összesen 75.000 forint ( ha olyan a lakás/nem figyeltek simán lehet 100e is...)
Bevásárlás, ha otthon főztök, akkor is minimum 30ezer a kaja ( 1000 ft/ nap, de az 2 főre, reggeli, ebéd, vacsi elég szegényes )
Egyéb kiadások, mint tisztálkodási szerek, takarítóeszközök stb, az is havonta kb 5-10 ezer.
És akkor az egyebekre ( közlekedés, szórakozás, megtakarítás) marad legrosszabb esetben is 30 ezer.
Szerintem meg lehet élni, nyilván nem luxus körülmények között, de ha egy olcsóbb albérletet vesztek ki, vagy spóroltok(esetleg nyár van és nincs fűtés szezon), akkor több pénzetek is maradhat az egyéb költségekre, és könnyebben félre tudtok tenni a nemvárt kiadásokra.
30.000 kajara 2 emberre, realis :D
Vasarolj mar be 2 fore akkor 7.500 ft-bol egy hetre, konyorgom, lehetetlen. A kaja minimum 40-50.000, es meg akkor sem esznek nagyon mast, mint krumplistesztat...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!