Mennyire szolhat be a foberlo a kis eletembe?
Figyelt kérdés
Szeptembertol Debrecenbe koltozok az egyetem miatt.egy csaladi hazban talaltam kiado szobat,ahol kulin hazreszem lesz par lannyal,olyan jol meg van oldva a haz hogy szinte egyaltalan nem is talalkozok a foberlovel ha nem jon at hozzank..Szoval a lenyeg:
3eve van komoly kapcsolatom.Egy foberlonek menbyire jelenthet az gondot,hogy a baratom mondjuk heti egyszer nalam aludjon a nagy tavolsag miatt?
(Tudom,nincs ekezet,de telefonrol igy konnyebb ennyit irni)
2014. júl. 30. 18:36
11/12 anonim válasza:
Úristen. Kérdező, ezt a főbérlő leírta világosan a szerződésben? Mert, ha nem akkor ez neki off. Ilyet nem tehet meg. Anyum itt ül mellettem, ingatlanosként dolgozik, és elég rendeset nézett, mikor ezt felolvastam neki. Ilyen nincs, ennyire nem szabályozhatja be az életed! Mondjuk, lehet hogy az ilyen magát kiskirálynak érző embernél nem is érdemes lakást bérelni... De legközelebb kerüld az ilyen hülyéket :D.
12/12 A kérdező kommentje:
Lett volna szerződés,amit sajnos nem olvastam,de amikor ezt meghallottam már nem is nagyon érdekelt az egész :D
2014. aug. 19. 12:42
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!