Kezdőoldal » Otthon » Albérlet » Nem gyanus egy olyan albérlet...

Nem gyanus egy olyan albérlet ahol kizárólag egyedülálló nőt keresnek, milyen oka lehet ennek?

Figyelt kérdés

2014. jún. 23. 11:19
1 2 3
 1/25 A kérdező kommentje:
Amúgy önállóan kiadó garzonról van szó nem szobáról,mert ott még megérteném, a tulaj másik bentlakó szintén nő és nem akar egy pasit/párt kerülgetni...
2014. jún. 23. 11:21
 2/25 anonim ***** válasza:
70%
Nem gyanús. Valamiért a nőkben jobban megbíznak, feltételezik, hogy jobban vigyázz a lakásra, igényesebb.
2014. jún. 23. 11:27
 3/25 anonim ***** válasza:
42%

Egyáltalán nem gyanús egy garzon esetén. Akkor kellene gyanakodni, ha egy több szobás lakásnál lenne egy szoba kiadó háziúrral.

Így viszont csak arra utal a hirdetés, hogy nem akar veszekedő házaspárt, rendetlen agglegényt, bulizó fiatalokat.

Csak egy csendes dolgozó vagy tanuló rendes nőt.

2014. jún. 23. 11:52
 4/25 anonim ***** válasza:
83%

Több szobánál sem gyanús , mondjuk az ILYEN pakliban minden benne van ! A nőkkel kevesebb a gond !!!! Mint ha kiadod , férfitársadnak = legkiatalabbik sztolyka armandó juniornak :DD

Az a rossz aki rosszra gondol !!

2014. jún. 23. 12:51
 5/25 anonim ***** válasza:
58%
És ha közbe összejövök valakivel akkor kirak?Akkor is ha csak néha-néha ott alszik az illető?
2014. jún. 23. 13:39
 6/25 anonim ***** válasza:
82%

Még jó,hogy haj meg,szemszínt nem írnak elő...? :O

Kicsit el vannak szállva a tulajok néha:Állatos nem kell,gyerekes nem kell,már lassan (házas)pár se kell...

2014. jún. 23. 13:50
 7/25 anonim ***** válasza:
53%
# 5 Ismered a szállodai szabályt !! Ha barátodnak nincsen kéglije :))) , pénze :DDDD , de szeretne másnál kaksizni Le fürgyeni :S , jól-érezni magát :O , aludni , sőt még jön a száztagú család...... Meg kell egyezned a bérbeadóval , hogy csak te "lakol " vagy "+ ugrató hely " Ha az elején nem tetszik a SZABÁLY ! nem kell hazudozni , vagy kivenni ....... MENJÉL TOVÁBB !!!!
2014. jún. 23. 14:13
 8/25 anonim válasza:
61%

Elözö!Az albérlet nem száloda!Amúgy szerintem ilyet hivatalosan nem köthet ki,mert diszkrimináció,ez az egyik,a másik pedig,hogy semi köze a tulajdonosnak a bérlö magánéletéhez!!Majd akkor pampogjon,ha nem fizetett,vagy szétb(a)sz valamit.

Mindenesete én tuti nem költöznék ilyen helyre,nehogy már beleugasson az életembe

2014. jún. 23. 15:24
 9/25 anonim válasza:
68%
....Nem az anyám/apám,hogy beleszoljon ki jöhet fel hozzám!Fizetek,nem megtűrt személy vagyok!
2014. jún. 23. 15:28
 10/25 anonim válasza:
68%
Amúgy de igen gyanús lenne,én egyszer hívtam fel ilyet mondta a pasi,-naná hogy pasi volt-,ha szimpatikusak vagyunk egymásnak,akkor egy részét le tudhatjuk úgy is a lakbérnek,hogy párszor "meglátogat".Mindjárt értettettem miért csak és kizárólag egyedülálló nőt keresett...
2014. jún. 23. 15:34
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!