Kezdőoldal » Otthon » Albérlet » Ki rakhat- e minket szótlanul...

Ki rakhat- e minket szótlanul a lakás tulajdonosa?! FONTOS!

Figyelt kérdés
fél éve költöztünk be. de a múlthónapban megszorultunk mert a baratom munkáltatója nem fizette ki rendesen. így fent maradtunk az alberlettel de a rezsit azt teljesen kifizettük. most meg a tulaj kicserélte a zárat és azt mondta ha nem fizetünk ma 2 havi albérletet és a majusi rezsit akk ma este már nem itt alszunk. sehogy sem lenne annyink. főleg hogy a munkaltató megint nem annyit fizetett ki amennyire számítottunk. ( én még tanulok) hatalmas szarban vagyunk , mit tehetnénk???!!!

2014. jún. 11. 13:20
1 2 3 4
 11/31 anonim ***** válasza:
54%

Az miért lényeges, hogy bútorozatlan volt, és ti vittetek bútorokat? Akkor az a tiétek is marad, és ha kirak titeket, akkor vihetitek a bútorokat. Nem kell ott hagyni.

Ezért cserében nem kérhetitek, nézzen el nektek pár hét/hónap csúszást.

Kifesettetek. Ez nem egyenlő a felújítással. Nem a főbérlő kérte, hogy fessetek ki, hanem ti csináltatok egy tisztasági festést, amit az új albérlők 80%-a meg is csinál.

Azt már nem is merem megkérdezni, hogy mennyi kauciót fizettetek...

2014. jún. 11. 17:45
 12/31 anonim ***** válasza:
53%

Mit tehetnétek?

Fizessétek ki amivel tartoztok, akkor maradhatok más lakásában, ha nem, ne panaszkodj, irány a hajléktalanszálló.

Az ingyen van. Amúgy mit takar az a mondatod, nem tudsz dolgozni mert KOLLÉGISTA vagy?!

2014. jún. 11. 19:07
 13/31 A kérdező kommentje:
szerintem a kormos sárgás feketés cucv lekaparása, a vakolás+ glettelés az nem a tisztasági festés fogalmahoz tartozik. a vízzaróról meg a zománcról nem is beszélve. a kollégista alatt annyit értek hogy hiába lakom az adott iskola szinte szomszédságába, a kollégium kötelező a program miatt. a naporend meg tart. azaz 4től sziló. vacsi utan szabadidő, 9re vissza. évközben csak hétvégén lett volna időm dolgozni, ha lett volna úgy munka
2014. jún. 11. 20:01
 14/31 anonim ***** válasza:
100%
Hát itt egyáltalán nem ti vagytok nyerő pozícióban. Próbáljatok meg kölcsönkérni valakitől, mert tényleg az utcán alszotok ma este.
2014. jún. 11. 20:37
 15/31 anonim ***** válasza:
87%

Te most kollégiumban laksz vagy albérletben???

Ne haragudj, de nagyon homályos a fogalmazásod. A lényeg, ha béreltek egy lakást ott fizetni kell, még ha (szerinted) egy putri is. Ez igen egyszerű.

2014. jún. 11. 20:41
 16/31 A kérdező kommentje:
nem arról van szó hogy nem fizetünk hanem arról hogy annyit egyszerre nem tudunk. nem is akartunk nem fizetni. nem erről van szói,mindig is utáltam tartozni akárkinek is. csak ma hírtelen beállitott a tulaj a ténnyel. a baratomnak még nem is utalták a teljes összeget. elm holnap fogjak a többit. de így sincs annyink hogy a teljeset kifizessük. jelenleg nincs. a kolis tma annyi hogy egy programon belül kötelező a kollégium a suli mellett. hétközben ott aludtam. hétvégén pedig a barátomnál. ja a koli az támogatott, azaz nem kell teljes összeget fizetni. de hiába lakom a sulitól nem messze kötelező. és azéet nem vagyok már kolis mer holnap lesz az utolsó tanítási nap.
2014. jún. 11. 20:57
 17/31 anonim ***** válasza:
52%

Minek kábítod a tisztes közösséget ? Ha szociális gondozó lennék alapból le vágnám :S .... Vannak a Dinkák akik nem végezték al az általános alsós szintet 16 évesig és hátrányos C típusú polgár ,, meg a "tököli " fiatalkorú bűnözök iskolázatlan csapata ! Ezeknek azért kötelező a kollégium mert figyelnek rájuk ! Muszáj mert a gyengéket rodáztatnák ,.

Szegény bérbeadó jobb ha elválik tőletek ! De te is tudod legjobb ha hívja a rendőrséget !

A barátodnak meg nem fognak utalni , oda valós munka kell :DDD

2014. jún. 11. 21:39
 18/31 A kérdező kommentje:
bocs. az arany jános tehetség gondozó program nem "c-tipusú" polgárokat támogat. ezért ne ítélkezz előre látatlanban.... nem én vagyok a szánalmas.... hanem aki így mond véleményt. én ide tanacsot kérni jöttem, nem azért hogy ennek meg annak hívjanak. tudod attól hogy szegénységben nőttem fel, sokkal jobb ember vagyok nálad.. vagy képzeld lehet hogy sokkal többre fogom vinni...... -.-"
2014. jún. 11. 21:50
 19/31 anonim ***** válasza:
83%

Tök mindegy, hogy milyen volt a fal, ha nem egyeztetek meg a főbérlővel, hogy a festés árát lelakhatjátok. Így magatokért festettétek, hogy szebb legyen a lakás. A főbérlőnek tök mindegy lett volna az is, ha úgy marad a fal.

Hány havi kauciót fizettetek?

2014. jún. 11. 22:47
 20/31 A kérdező kommentje:
1 de mi takarítottuk ki. állt a szenny mindenhol. ezt ne úgy nézd hogy seprű és szemetes zsák megoldja. durvább. a kád le se volt szilózva. mindenhol vakolat darabok és por. nah meg az ajtók még mindig sárgásak. talán a melegítő gyulladhatott ki anno. nem tom.
2014. jún. 11. 23:23
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!