Kezdőoldal » Otthon » Albérlet » Albéret melegként?

Albéret melegként?

Figyelt kérdés
Meleg fiúk!Amikor albit béreltek elkerülhetetlen,hogy a tulaj tudja,hogy mi a helyzet nálatok?Vagy el lehet ezt titkolni?Egyáltalán hogyan állnak ehhez a kérdéshez?
2014. márc. 29. 22:09
1 2 3
 21/23 anonim ***** válasza:
30%

"A zárat nem cseréltetheted le.".

De igen. Ha a szerződésben netán az ellenkezője szerepel, akkor az semmis, mert ellentmond a törvénynek. Viszont ha elköltözöl, akkor vissza kell rakatnod az eredetit, ha kéri a tulaj.

2014. márc. 30. 19:59
 22/23 anonim ***** válasza:
# 21 Na ezért adnak ki csak társbérletet papíron a bérbeadók ... A zárcserélős albisokat mindenki ismeri :DD
2014. márc. 31. 16:06
 23/23 A kérdező kommentje:

Miért?

Ha lecserélem a zárat szerinted azért teszem,mert nem akarok fizetni?

A zárt az nem egy betonfal.Azzal nem lehet távoltartani magadtól a tulajt,és nem is ez a cél.

Hanem az,hogy a saját,bérelt otthonodban ne úgy érezd magad,mint egy vendég,akit megtűrnek ott.

Amikor nem vagyok otthon semmi keresnivalója a tulajnak a lakásban.Így pedig,hogy van kulcsa bármikor felmehet a tudtom nélkül is.

Ha beszélni akar velem,akkor legalább fél órával előtte hívjon fel telefonon és beengedem nagyon szívesen ha otthon tartózkodom.De senki lakása nem átjáróház.Ha ennyire ragaszkodik a tulajdonához,akkor ne adja ki albérletbe.

Én nagyon kedves,kompromisszumokra képes ember vagyok,és tiszta,nem balhés,de elvárom,hogy mások tartsák tiszteletben a magánszférámat,én sem lépek be az ő otthonába váratlanul.

2014. márc. 31. 23:13
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!