Kezdőoldal » Otthon » Albérlet » Magán/intimszféra sértés...

Azi kérdése:

Magán/intimszféra sértés történt? Amiért még fizetek is, vagy csak túlreagálom? A bérlőnek nem jár tisztelet?

Figyelt kérdés
Lassan 2 éve ugyanabban az albérletben élek, percre pontosan perkálok is ami elő van írva, van szerződés is mely tartalmazza, hogy bejárás/ellenőrzés megbeszélés alapján egyeztetett időpontban. Ennek ellenére többször előfordult, hogy tudtom nélkül történt mindez.Észrevettem egyértelmű jelekből, vagy elszólta magát, és onnan tudtam, vagy mint most is cetli várt az ajtón, hogy "kéményellenőrzés történt, muszáj volt beengedni őket".Oké értem,hogy vannak hivatalos szervek/szolgáltatók akik jönnek, kéményt ellenőrizni,villanyórát leolvasni stb.Én eddig úgy tudtam/tapasztaltam, hogy ezekről értesítés érkezik telefonszámmal, ha nem jó az első időpont, lehet egyeztetni.Sajnos nálam ez tulaj részről nem történt meg (közvetlen azért nem, mert a lakáshoz tartozó postaládakulcsot sem adja oda). Amikor távoztak nem úgy hagyták ott a lakást, mint ahogy én hagytam.Első látásra majdnem a rendőrséget hívtam volna, ha nem olvasom el a cetlit, amin még bocsánatkérés sem volt.Végül egy személyes kérdés, mennyire lenne törvénybeütköző ha leordítom a tulaj fejét??

2014. márc. 3. 23:31
1 2 3 4
 31/32 anonim ***** válasza:

52%-os.

Egyértelműen a 23-as beírásra reagáltam, és ott semmi ilyent nem írtál. Szövegértés inkább neked.

2014. márc. 7. 02:39
 32/32 anonim ***** válasza:
Maffiózók :D Na komák a kolbász üzem után mentek az Olasz lecsóba :D A moratórium csak a lányokra érvényes a kupiba :D
2014. márc. 7. 22:03
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!