Magán/intimszféra sértés történt? Amiért még fizetek is, vagy csak túlreagálom? A bérlőnek nem jár tisztelet?
Nem mehet be a tudtod és engedélyed nélkül.
Cserélj zárat. nem kell engedélyt kérned és pótkulcsot sem kell adnod.
Ne hőzöngj, annak mi értelme de tényleg??
Cserélj zárat, mert ahhoz jogod van. Meg van oldva a problémád. Van még kérdésed?
Amúgy ezt a postaláda dolgot tökre nem tudom elképzelni: mostanában mindig mindenki postaládáját annyi szeméttel (hirdetéssel) tömik tele, hogyha pár napig nem ürítem akkor tele van. Nálatok ez hogy működik? A tulaj pár naponta arra jár üríteni vagy hogy? És te nem kérhetsz levelet a saját címedre? Vagy ha kérsz akkor csak a tulaj fogja tudni átadni neked? :O
Hülye egy tulajt fogtál ki, de legalább cserélj zárat és akkor a lakásba nem mehet be az engedélyed nélkül. Ha hőzöng miatta, akkor közöld vele, hogy márpedig neked ehhez jogod van, mert tényleg van. Nekem is első dolgom volt lecserélni, annak ellenére, hogy nálam semmi ilyen probléma nincs, postaládához is van kulcsunk és minden tulajdonosnak szóló levelet is felbonthatunk mert úgyis a lakással kapcsolatos dolgok (főleg számlák) jönnek, ami alapvetően minket érint, akik ott lakunk.
Szerződés van?
Úgy látom, a piroskéznyomingerek már megint szabadlábon vannak. A 4-est miért pontozták le?
4-esre válasz: üríti mert neki van kulcsa, úgy kapom meg a leveleket, hogy odacelluxozza az ajtóra :S
5-ösnek: persze van,onnan idéztem a bejárást megbeszélés alapján.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!