Szerintetek lehet így albérletet találni? Olyan reménytelennek tűnik.
December 1-jén kell költöznöm a párommal, eladták a lakást.
Van egy macskánk, és költözéskor csak egy havi bérleti díjat tudunk adni, egy hét múlva (fizetéskor) pedig a két havi kauciót.
Csak egy kis kb. 35 nm-es galériás lakást keresünk a 7-8 kerületben, olcsón. Eddig mindig láttam egy csomót, most meg hogy tényleg keresnem kell semmi.
Úgy el vagyok keseredve :( mindenhol csak ezek a hülye ingatlanos csalók.
Szerintetek van esélyünk vagy a híd alá kerülünk? :)
Tessék? Szerinted melyik tulaj mondja azt, hogy ok, akkor még 1,5 hónapig nem adom ki a lakást, mert annyira jó fej vagy, hogy végül is nekem sem kell addig pénz.
Most is nézegetem a lakásokat, több emberrel beszéltem is, de mindenki azonnal ki akarja adni, azt mondták, ha addig nem veszik ki, akkor ok, de attól még hirdetik. Komolyan nem értem, te 5 évig kerestél albérletet?!
Én nem tudom, mire gondolsz, de én akár kínálok, akár keresek valamit, tudom, hogy mikortól szeretném, és úgy keresek, kínálok. Egyáltalán nem biztos, hogy OLYAN lakást találsz csak, ami üresen áll most is kiadásra várva, és van is rá azonnali beköltöző. Például lehet, hogy laknak benne, és 1 hónap múlva költözik ki a mostani lakó, vagy lehet, hogy a tulaj lakja, aki külföldre megy 1 hónap múlva.
Te pedig "lakást keresek december elsejétől". Nem?
Eddig már 2x csináltunk hármas lakáscserét (adásvétel, kiköltözés, beköltözés az egész életben felhalmozott összes holmival), és össze tudtuk egyeztetni, mert mindenki megmondta az igényét, és megbeszéltük, pedig többéves projekt volt minden résztvevő részéről a keresés is, és a megtalálás után is eltelt hosszú idő, hónapok vagy évek is, nem emlékszem. Rendszeresen bonyolítanak le 5-ös, 6-os, sőt többes cseréket is.
Nem tudom, egy albérletnél és 2 résztvevőnél miért ne lehetne összeegyeztetni a keresletet a kínálattal.
"azt mondták, ha addig nem veszik ki, akkor ok, de attól még hirdetik."
És?
Kiválasztasz néhányat, ami megfelel, és amelyik megmarad, abba mész.
Hm?
Jaja, abba megyek, ami megmarad, egyértelmű. Csak nem értettem, hogy hogyan keressek előre albérletet. Dec. 1-jén költözöm, eddig össz-vissz egy ilyet találtam, ahol akkor lehet költözni, mert még lakjék, vagy felújítják stb.
Saját lakást lehet én is tovább keresnék, de albérletről van szó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!