Melyik oldalon tudok Budapesti albérletet keresni, ahol nem közvetítők hirdetnek?
Figyelt kérdés
2013. okt. 11. 13:32
1/3 anonim válasza:
Az aprod.hu oldalon a szűrőknél van egy pipa, amivel le tudod szűrni csak magánszemélyekre.
2/3 anonim válasza:
aprod.hu is jó meg alberlet.hu is teljesen jó. (Jó tanács: a kép nélküli, kevés infós, "béna" hirdetésekre is ugorj rá. Zsákbamacska, de ott lapul elég sok magánszemély. Én is ilyenre csaptam le és nem bántam meg, azóta is itt élünk.)
Olyat nem fogsz találni, ahol nincsenek közvetítők mert azok mindenhova beteszik magukat, akár magánszemélynek álcázva. Csak az a megoldás működik, hogy te magad kiszűröd. Legrosszabb esetben egy telefonálással.
3/3 kiad-lak válasza:
Keresem a kérdés értelmét. Mi az?
Nem szeretnél hamarabb tudni egy lehetőségről,
nem szeretnél ingyen szolgáltatást, nem kell a szakértelem,
nem élnél több lehetőséggel (több iroda együttműködése).
OK. Ne tedd. Érd be kevesebbel ugyanannyiért.
(6-7000 -et lenyúló iroda nem közvetítő)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!