Kezdőoldal » Otthon » Albérlet » Hol találok kedvező albérletet?

Hol találok kedvező albérletet?

Figyelt kérdés
Hol érdemes kutatni ahhoz, hogy egy kedvező albérlethez jussak? Azon is gondolkodtam, hogy vannak olyan lakások amelyeket nem hirdetnek, csak állnak régebb óta és a tulaj esetlegesen nem foglalkozik vele. Szerintetek meg lehet csípni egy ilyet? Gondolom a tulaj is örülne annak, hogy jön belőle némi pénz, nekem is talán egy picivel olcsóbb lenne, plusz akár a kisebb hibáit a lakásnak meg tudnám csinálni, ezt meg akár le is lehetne vonni a bérleti díjból... Van ennek realitása? Ötleteket szívesen veszek! Előre is köszönöm!

2013. okt. 8. 10:52
 1/1 anonim ***** válasza:
100%

Nézd, akinek kell a pénz az kiadja a lakását. Akinek kevésbé számít, félti az akár üresen álló lakását az miért gondolod csak most, csak neked kiadja mégis, ráadásul áron alul?

alberlet.hu-n keresgélj szerintem, ott rengeteg hirdetés van, én is ott találtam. Viszont nagyon gyakran kell nézni, mert ami jó azt hamar elviszik. Ami hirdetés hetek óta fent van azzal szerintem nem is érdemes már foglalkoznod. Tuti valami gázos a lakással vagy csalók hirdetik.

2013. okt. 8. 14:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!