Milyen albérlet után érdemes néznem?
60 ezer csak a bérleti díj. Ha rezsivel együtt szeretnél albérletet, akkor szobát kell bérelj, mert a nagyon olcsó lakások okkal olyan olcsók, vagy lepukkapnt, vagy rossz környék stb.
Nem vagyok a szakértője, de én 55 ezerért (ez csak a bérleti díj) lakok a belvárosban, jó a környék, biztonságos, a lakás nem vadiúj, de nincs vele semmi gond, lakható.
Mennyit tudsz kifizetni? Most kicsit ráértem, úgyhogy ránéztem h szobákat mennyiért adnak ki. Láttam belvárosban 60 ezer ft-ért szobát mindennel együtt, 1 lakótárs van csak. Ha nem ragaszkodsz a belvároshoz, vannak olcsóbban is, mint ahogy írtam, 40-50 ezerért is.
Lakások drágábbak, a legolcsóbb kis garzont sem adják 50 ezernél olcsóbban + rezsi (kb. 20-30 ezer).
És mindig elkérnek általában 2 havi kauciót (szóval az elején elég sok pénzt le kell tenni, 2 hó bérleti díj kaucióként plusz ugye az adott hónap díja)
Én a helyedben azért nem adnám fel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!