Melyik budapesti kerületek jöhetnek szóba szerintetek?
Fő szempont nálam az lenne, hogy jó legyen a közbiztonság, ha van egyáltalán ilyen, ha nincs, akkor viszonylag tűrhető...
Vas megyei városból költözök fel Budapestre egyedül, először lakótárssal szeretnék lakni. Munkát akkor fogok keresni mindenképpen, mikor felmegyek, tehát most úgy nem tudok választani, hogy ahhoz legyen minél közelebb...
Melyik kerületek között érdemes szétnézni?
L22
Én is a 11 kert akartam mondani!
Mondjuk kinek mi az olcsó,én 60 ért béreltem plussz rezsi télen,legmagasabb 110 volt,pedig füteni alig fütöttem mert közepsö lakas volt,és meleg.
még egy voks a 11re :) remélem kiütéssel győzünk :)
lakásokat tudsz nézni az Ingatlan.com-on, azok megbízható hirdetések, vagy menj be egy ingatlanirodába, ahol kivisznek a lakásba és megmutatják. Otthon centrum, Duna House, CDC ingatlan (ezek normálisak)
csak akkor fizess, ha a kezedben a bérleti szerződés, és a fizetnivaló nevezetesen a lakbér és a kaució. közvetítési díjakat, más átcseszéseket ne nyaljál be kérlek szépen, és utána ne ide gyere szentségelni :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!