Kezdőoldal » Otthon » Albérlet » Megint költözzünk?

Megint költözzünk?

Figyelt kérdés

1 év alatt ez a 3.albérletünk,szinte mindegyikből azért jöttünk el, mert amint elkezdtünk lakni benne elkezdett elromlani minden(mosógép,mosgatógép,hűtő,klíma) mosz ugyanez a helyzet,de 2gyerkőcünk van baromira megterhelő áltagban 3 havonta elcuccolni.

Vagy csak a rontást vegyem le magamról? :D

2012. okt. 8. 13:51
1 2
 11/20 anonim válasza:
Szerintem ez nem csak a 40-45ezer forintos albérlettel esik meg. Mi most októberben adtuk ki a II.kerületi ingatlanunkat havi 90 ezer plusz 3 havi kaució... A fűtés rendszer kompletten lett cserélve nyáron több mint egy millió forintból, meg persze helyre lett pofozva a lakás. A bérlő a héten szólt h nincs meleg víz. Ki lett híva a szerelő és mondta h mivel nem volt használva bele száradt a zsír és emiatt nem működött rendesen... De ettől még nem költözött el a bérlő és neki is van egy kis gyereke. Szerintem ha olyan helyre mentek ahol alapból van ilyen, akkor ez a bérbe adónak lenne a dolga megcsináltatni.
2012. okt. 8. 21:20
 12/20 A kérdező kommentje:
Ő is csináltatja meg ez egyértelmű!!!
2012. okt. 8. 21:31
 13/20 anonim válasza:
Oké, de ha megcsináltatja, és minden oké akkor mi a probléma?
2012. okt. 8. 21:36
 14/20 anonim ***** válasza:
Ha megcsináltatja akkor meg miért problémázol?
2012. okt. 8. 22:20
 15/20 A kérdező kommentje:
hogy valami mindig van ebben alakásban ami elromlik!
2012. okt. 8. 22:24
 16/20 A kérdező kommentje:

tessék! erről beszélek! most a termosztát ment tönre.

http://www.gyakorikerdesek.hu/otthon__egyeb-kerdesek__352659..

2012. okt. 11. 11:24
 17/20 anonim ***** válasza:
Még ha ki is próbálná,attól még akár két hét múlva is elromolhat..szerintem sok kiadó lakás van,én nem maradnék olyan helyen,ahol mindig elromlik valami,végülis nemkevés pénzt fizettek...
2012. okt. 12. 04:26
 18/20 anonim ***** válasza:

Azt nem értem,minek kérdezel bármit is,ha utána jössz ide okoskodni.

Ha tudod mit kell csinálni,akkor ne kérdezd meg,hanem csináld.

Vad idegen emberektől várod,hogy megmondják költözzetek vagy ne.

Te laksz ott,te tudod költöznötök kell-e vagy sem.

Amúgy meg a tulajdonos akárhogy is mérgelődik,neki kutya kötelessége megcsináltatni azt ami elromlott,mert számára is evidens,hogy egy használhatatlan lakást az életben nem fog bérelni senki.

Ergo odahívod és megmondod neki,hogy ez és ez ment tökre,vagy megcsináltatja,vagy költöztök.

Én eddig is csak azt mondtam,hogy ne innen várj megoldást,hanem cselekdj.

2012. okt. 12. 13:44
 19/20 anonim válasza:
33%
hát te tuti vmi hisztis p*csa vagy már ne is haragudj..
2012. okt. 30. 01:16
 20/20 A kérdező kommentje:

az! Mert felvagyok háborodva hogy ennyit kifizettünk minden hónapban és minden beszar!

Hagy legyek már felháborodva!

2012. okt. 30. 11:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!