Kezdőoldal » Otthon » Egyéb kérdések » Ez nem igaz! Már megint esik?

Lázár Deniel kérdése:

Ez nem igaz! Már megint esik?

Figyelt kérdés
Szerintetek mi jo unalomüző esös idöre? szine nálunk napnta esik és ugy érzem hohy megrohadok idebent és nm tok semit csinálni unatkozok vaaknek v valami ötlete unaloműzére?
2011. júl. 29. 08:29
 1/9 anonim ***** válasza:
Olvass, tévézz, aludj :D, építs kártyavárat, esetleg gondolkozz el, és kezdj könyvírásba. Az is jó unaloműző.
2011. júl. 29. 08:48
 2/9 A kérdező kommentje:
kösz esetleg folytatom a regényem már rége irtam 40 oldalas eddig kösz
2011. júl. 29. 08:50
 3/9 A kérdező kommentje:
ja és nappal nem tok aludni hacsak nem féradok ki
2011. júl. 29. 08:50
 4/9 anonim ***** válasza:
1 hete egyfolytában! Nem normális ez az időjárás.
2011. júl. 29. 09:24
 5/9 anonim ***** válasza:

Nálunk ma nem esett. De szerintem nagy szükség van rá, mert a nyár első felében meg szinte nem is volt eső. Itt már minden kiszáradt, a fű már hetek óta sárga volt, most végre kezd kizöldülni.

Irigyellek, hogy ennyi időd van, hogy unatkozol. Én pont a másik véglet vagyok, soha semmire nincs időm.

2011. júl. 29. 14:55
 6/9 A kérdező kommentje:
halljátok nálunk már elrohad a föld igazán le álhatna már tele van a faxom az esővel
2011. júl. 30. 07:28
 7/9 anonim válasza:
Szerintem ülj be 1 vendéglőbe,és haverokkal guríts le 1 sört..vagy bármit,ha otthon nem tudod magad elfoglalni,nem muszály esős időben otthon ülni :)
2011. aug. 12. 01:30
 8/9 anonim ***** válasza:
Esetleg menj ki a természetes zuhany alá egy kiadós zuhanyra :D
2011. aug. 13. 13:08
 9/9 A kérdező kommentje:
kösz az ötleteket
2011. aug. 14. 20:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!