Megint költözzünk?
1 év alatt ez a 3.albérletünk,szinte mindegyikből azért jöttünk el, mert amint elkezdtünk lakni benne elkezdett elromlani minden(mosógép,mosgatógép,hűtő,klíma) mosz ugyanez a helyzet,de 2gyerkőcünk van baromira megterhelő áltagban 3 havonta elcuccolni.
Vagy csak a rontást vegyem le magamról? :D
figyelj csak! Azért egy 40-45 ezres lakásról senki sem feltételezi,hogy minden ócska sz@r benen! nem gondolod?
na meg amikor egyszer ott van az ember,max. 2x szerinted akkor kiderül minden????
kicsit gondolkozz már!
De most komolyan ha itt azt írják költözzetek el akkor elköltöztök,ha azt,hogy ne akkor maradtok?
Felnött ember vagy nem igaz,hogy ha ilyen helyzet áll fent akkor feljössz ide kérdezösködni,és nem tudod magadtól eldönteni,hogy mit kellenne tenned!?
Hát megáll az eszem.
2. válaszoló :D
irígy vagy és nevetséges :D
3.válaszoló :D
azt hiszem ennél durvább kérdésekkel is találkoztunk már :DD
Angayalom nem minket mínősítesz ám,hanem magadat.
Bármennyire is viccesnek érzed,igaza van a második válaszolónak.
Költözz a holdra.
Hát szerintem nem drága,én is laktam panelban,nem városközpontban de szintén 40 ezer volt.
Tényleg meg kell nézni milyen a lakás,és nem csak úgy,hogy jaj szép a függöny,tágas a konyha,stb..hanem alaposan körűl kell nézni benne.
Ha ezt megteszed nem ér meglepetés.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!