Kezdőoldal » Otthon » Albérlet » Megint költözzünk?

Megint költözzünk?

Figyelt kérdés

1 év alatt ez a 3.albérletünk,szinte mindegyikből azért jöttünk el, mert amint elkezdtünk lakni benne elkezdett elromlani minden(mosógép,mosgatógép,hűtő,klíma) mosz ugyanez a helyzet,de 2gyerkőcünk van baromira megterhelő áltagban 3 havonta elcuccolni.

Vagy csak a rontást vegyem le magamról? :D

2012. okt. 8. 13:51
1 2
 1/20 anonim válasza:
100%
talán jobban nézd meg, hova költöztök:)
2012. okt. 8. 14:01
 2/20 A kérdező kommentje:

figyelj csak! Azért egy 40-45 ezres lakásról senki sem feltételezi,hogy minden ócska sz@r benen! nem gondolod?

na meg amikor egyszer ott van az ember,max. 2x szerinted akkor kiderül minden????

kicsit gondolkozz már!

2012. okt. 8. 14:06
 3/20 anonim válasza:
59%
jaaa, akkor szimplán olcsó húsnak, híg a leve. Mit vársz ennyi pénzért? Kacsalábon forgó palotát? Kicsit gondolkozz már!!! Nagyok az igények, szegény az eklézsia. Így jártál.
2012. okt. 8. 14:18
 4/20 anonim ***** válasza:
72%

De most komolyan ha itt azt írják költözzetek el akkor elköltöztök,ha azt,hogy ne akkor maradtok?

Felnött ember vagy nem igaz,hogy ha ilyen helyzet áll fent akkor feljössz ide kérdezösködni,és nem tudod magadtól eldönteni,hogy mit kellenne tenned!?

Hát megáll az eszem.

2012. okt. 8. 14:37
 5/20 anonim ***** válasza:
100%
a szerződésben ki kell kötni, hogy mit javíttattok Ti és mit vállal a tulaj. Nálunk beköltözés után a mosogatógép és a mosógép is megadta magát 4 hónapon belül (nem én bénáztam, őskori leletek voltak), a szerzódésünk értelmében pedig a tulajnak kellett ezeket biztosítani, így én kerestem a neten megfelelőt, leegyeztettem a tulajjal, leszállíttattam, majd a tulaj kifizette. Ha emiatt költöznötök kell, a következő szerződésnél legyetek egy kicsit szemfülesebbek, rámenősebbek.
2012. okt. 8. 14:42
 6/20 A kérdező kommentje:

2. válaszoló :D

irígy vagy és nevetséges :D

3.válaszoló :D

azt hiszem ennél durvább kérdésekkel is találkoztunk már :DD

2012. okt. 8. 15:08
 7/20 anonim ***** válasza:
83%

Angayalom nem minket mínősítesz ám,hanem magadat.

Bármennyire is viccesnek érzed,igaza van a második válaszolónak.

Költözz a holdra.

2012. okt. 8. 15:18
 8/20 A kérdező kommentje:
nem Budapesti lakásról beszélek, hanem vidéki városközpontban van. Itt igenis ez drága albérletnek számít 20 - 35 között mozog a többi. Ezt is nézzétek :D
2012. okt. 8. 16:14
 9/20 anonim ***** válasza:

Hát szerintem nem drága,én is laktam panelban,nem városközpontban de szintén 40 ezer volt.

Tényleg meg kell nézni milyen a lakás,és nem csak úgy,hogy jaj szép a függöny,tágas a konyha,stb..hanem alaposan körűl kell nézni benne.

Ha ezt megteszed nem ér meglepetés.

2012. okt. 8. 16:52
 10/20 A kérdező kommentje:
tényleg??? na ne viccelj! Próbáljam ki a mosógépet vagy hogy gondolod???
2012. okt. 8. 20:04
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!