Kezdőoldal » Otthon » Albérlet » Hogyan tudom kirakni a bérlőimet?

Hogyan tudom kirakni a bérlőimet?

Figyelt kérdés
Sajnos a bérlő több mint 300.000 Ft.-os kárt okoztak nekem.De a 2 hónap kauciójukat visszavárják,megmondták hogy addig nem költöznek el.Rendkívül azonnali felmondást írásban odadtam nekik 1 tanúval mellékelve,de nem írták alá,tudtommal ilyen esetekben nincs bérlő beleegyezése.És nem is jár a 30 nap felmondási idő.Nem beszélve arról hogy 2x rendőrt hívtak rám,mert nem bírják felfogni hogy felmondtam a szerződésüket.Ilyen apró cseprő dolgokért a rendőrség nem jöhetne ki,mert tetlegeség nem történt.Az írásbeli felmondásban beleirtam hogy nem kérek anyagiakat,elállok mindentől,csak menjenek el.Ők csak azzal fenyegetőztek hogy feljelentenek akkor.Mi a véleményetek ezzel kapcsolatban?Sürgősen várom a tanácsokat.Nincs közjegyző,nincs ügyvéd a háttérben.

#albérlet #hogyan tudom kirakni a bérlőmet
2012. júl. 5. 09:04
1 2 3 4
 31/36 A kérdező kommentje:

ilyenekkel nem játszok! :)

Amugy ha már itt járok,milyen esetben kaphatok új órát ?:P

2012. júl. 7. 09:10
 32/36 A kérdező kommentje:

gondoltam felvázolom nektek a jelenlegi helyzetet.

Sajnos még mindig gázos a levegő közöttünk.

A kukámat közösen használják,mintha meglenne engedve,azt mondják hogy ez az albérletnél benne van.Mondom elvagy tévedve,vízet még nem fizetett nekem,azzal lóg.6 m3 vízet bakott el 2 hét alatt,és még itt van a jelenlegi hónap is,amig elnem mennek.A pofájuk egyenesen mint az ólajtó,olyan nyitott,és nagy.Nem hadják a maguk igazát.

A szemetüket beledobták a kukámba,én pedig kiszedtem ,még jó hogy táskában volt,és oda raktam a bringájához.Utánna meglátta,jött nekem hátulról hogy mekkora egy bunkó vagyok,hogy lehetek ilyen tapló,és még ő kérte rajtam az elöző hónap rezsijéből vissza,mert 1200 Ft.-al többet adott.Én megmondtam neki hogy felejtsd el tőlem te már pénzt nem látsz.Azóta minden éjszaka álmaikból ébresztem őket,hamarabb elfognak ezek menni mint kéne.

2012. júl. 7. 21:59
 33/36 Napkiraly ***** válasza:
Legalább a villanyóra utáni kismegszakítót kösd le nekik könyörgöm :)
2012. júl. 7. 22:11
 34/36 A kérdező kommentje:
De sajnos a közmüvekkel nem baszhatok ki velük,mert 3. fél és sértem őket.
2012. júl. 7. 22:15
 35/36 anonim válasza:
én most gyorsitott birósági eljárást kértem,(rendőrök javasolták) és igy talán egy hónapon belül megszabadulhatok a gyökértől aki idén még nem fizetett:((
2012. szept. 8. 19:21
 36/36 anonim ***** válasza:
Valaki megmondaná,hogy miért lenne köteles valaki(a tulaj) egy másik ember számára fizetni a közműveket? "Nem futja az anyagi helyzetedből",innentől te ennek a lakásnak semmi közművét nem fizeted.Ennyi. Ki büntethet meg bárkit azért,hogy futja anyagilag,hogy egy másik ember részére vizet,villanyt stb fizessen?
2012. okt. 3. 22:33
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!