Hogyan tudom kirakni a bérlőimet?
Menj át mikor nincsenek otthon,dobáld ki az összes cuccuk az ajtó elé,és cseréltesd le a zárat..
én pontosan ezek miatt nem adom ki már a lakást,rájöttem,hogy jobb ha nincs belőle hazsnom mintha több százezreket fizetek más miatt.
ha elfogadsz egy tanácsot: gyerekkel soha ne engedj senkit (hú ezért mit kapok) ,azzal lehet a legjobban zsarolni. Az a gond,hogy ez az albérlő-főbérlő rendszer annyira nincs kiépítve ebben az országban,hogy mint albérlő is meg tudnak szivatni,akkor is ha van szerződés ,mint főbérlő meg tönkretesznek.
A rendőrség is csak tátja a száját,szegénykéimtől el ne zárd a vizet meg az áramot,nehogy kiszáradjanak,de az senkit nem érdekel,hogy ők addig ingyen élnek nálad,már meglévő tartozással..:S
Pontosan igy van,köszönöm a korrekt gondolkodásodat! :) Ez legalább jó,mert nem csak én gondolom igy.Már nem létezik a szerződésünk,és hatósági szervezetekre nem lehet számitani.
Hogyha kipakolom a cuccait,nem fog engem feljelenteni ?Jogában áll nem? mert már most is ezzel fenyegetőznek.
Elméletileg feljelentettek!Azt mondják.De én nem vagyok biztos benne!
Na most a következő a helyzet.
Még nekik áll jobban a dolog.
Az autójával bent parkol az udvaron mit tudok ellene tenni?
Eltudom vitetni vagy valami ?
Megkértem hogy álljon ki,de nem teszi meg többszöri figyelmeztetés esetén sem.Már én felmondtam a szerződést és nincs már kötelezetségem feléjük.A rezsimet fogyasztják,de nem fizetik ki,minden az én nevemen fut.
A hétvége folyamán jönnek nehéz cimboráim,és azokkal tetetem ki őket. Azzal jöttek hátulról,hogy amit ida adtam írásos felszólitást,és felmondást,hogy nem jogos a vád! Kérdeztem hogy mért nem?Kárt okoztatok nekem,és nem vállalják fel.Nekem itt mindig is több jogom lesz itt lenni,mint nekik! Várom a további ötleteket,hogy tudnám őket még szivatni,hogy ne legyen gáz,villany,vízük!
Arra gondoltam hogy felujításra fogom ,és leszedem a cirkómat fentről,az adja a meleg vízet,és a fütést,de mivel most nyár van,igy nem kell füteni,még az szerencsém. Várom az ötleteket! :)
Azért csak óvatosan a saját szakálladra, mert a törvény védi a bérlőidet is, így még akár a bokádat is megütheted.
Menj el ügyvédhez!!!
villany nélkül lehet élni, azt kapcsoltasd ki ideiglenesen.
Vagy mondd a rendőröknek, hogy gárdistások költöztek a házadba a gárdafantom vezetésével.
De én simán odasétálnék és adnék nekik 10 percet távozni ha jót akarnak.
Alapból a rendőr hogy jön képben?
Sajnos őket ugráltaják!
Annyit tettem,hogy a vizet lekorlátoztam,ha már nem zárhatom el.A villannyal azóta is szórakozok :D mintha elmenne az áram.A cirkót leszedtem,igy hajlandóak a gázon melegiteni a vízet(palackról),szóval most csökkentett üzemmódban futnak :P
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!