Kezdőoldal » Otthon » Albérlet » Hogyan tudom kirakni a bérlőimet?

Hogyan tudom kirakni a bérlőimet?

Figyelt kérdés
Sajnos a bérlő több mint 300.000 Ft.-os kárt okoztak nekem.De a 2 hónap kauciójukat visszavárják,megmondták hogy addig nem költöznek el.Rendkívül azonnali felmondást írásban odadtam nekik 1 tanúval mellékelve,de nem írták alá,tudtommal ilyen esetekben nincs bérlő beleegyezése.És nem is jár a 30 nap felmondási idő.Nem beszélve arról hogy 2x rendőrt hívtak rám,mert nem bírják felfogni hogy felmondtam a szerződésüket.Ilyen apró cseprő dolgokért a rendőrség nem jöhetne ki,mert tetlegeség nem történt.Az írásbeli felmondásban beleirtam hogy nem kérek anyagiakat,elállok mindentől,csak menjenek el.Ők csak azzal fenyegetőztek hogy feljelentenek akkor.Mi a véleményetek ezzel kapcsolatban?Sürgősen várom a tanácsokat.Nincs közjegyző,nincs ügyvéd a háttérben.

#albérlet #hogyan tudom kirakni a bérlőmet
2012. júl. 5. 09:04
1 2 3 4
 21/36 A kérdező kommentje:
Rendben van! Nagyon szépen köszönöm minden hozzászólónak a segítségét!
2012. júl. 5. 10:58
 22/36 anonim ***** válasza:

Menj át mikor nincsenek otthon,dobáld ki az összes cuccuk az ajtó elé,és cseréltesd le a zárat..

én pontosan ezek miatt nem adom ki már a lakást,rájöttem,hogy jobb ha nincs belőle hazsnom mintha több százezreket fizetek más miatt.

ha elfogadsz egy tanácsot: gyerekkel soha ne engedj senkit (hú ezért mit kapok) ,azzal lehet a legjobban zsarolni. Az a gond,hogy ez az albérlő-főbérlő rendszer annyira nincs kiépítve ebben az országban,hogy mint albérlő is meg tudnak szivatni,akkor is ha van szerződés ,mint főbérlő meg tönkretesznek.

A rendőrség is csak tátja a száját,szegénykéimtől el ne zárd a vizet meg az áramot,nehogy kiszáradjanak,de az senkit nem érdekel,hogy ők addig ingyen élnek nálad,már meglévő tartozással..:S

2012. júl. 5. 13:59
 23/36 A kérdező kommentje:

Pontosan igy van,köszönöm a korrekt gondolkodásodat! :) Ez legalább jó,mert nem csak én gondolom igy.Már nem létezik a szerződésünk,és hatósági szervezetekre nem lehet számitani.

Hogyha kipakolom a cuccait,nem fog engem feljelenteni ?Jogában áll nem? mert már most is ezzel fenyegetőznek.

2012. júl. 5. 15:38
 24/36 anonim ***** válasza:
Jelenleg éppen birtokháborítást követ el... Jogodban áll ezt megszüntetni.
2012. júl. 5. 17:20
 25/36 A kérdező kommentje:
igaz egyébként :)
2012. júl. 5. 19:32
 26/36 A kérdező kommentje:

Elméletileg feljelentettek!Azt mondják.De én nem vagyok biztos benne!

Na most a következő a helyzet.

Még nekik áll jobban a dolog.

Az autójával bent parkol az udvaron mit tudok ellene tenni?

Eltudom vitetni vagy valami ?

Megkértem hogy álljon ki,de nem teszi meg többszöri figyelmeztetés esetén sem.Már én felmondtam a szerződést és nincs már kötelezetségem feléjük.A rezsimet fogyasztják,de nem fizetik ki,minden az én nevemen fut.

A hétvége folyamán jönnek nehéz cimboráim,és azokkal tetetem ki őket. Azzal jöttek hátulról,hogy amit ida adtam írásos felszólitást,és felmondást,hogy nem jogos a vád! Kérdeztem hogy mért nem?Kárt okoztatok nekem,és nem vállalják fel.Nekem itt mindig is több jogom lesz itt lenni,mint nekik! Várom a további ötleteket,hogy tudnám őket még szivatni,hogy ne legyen gáz,villany,vízük!

Arra gondoltam hogy felujításra fogom ,és leszedem a cirkómat fentről,az adja a meleg vízet,és a fütést,de mivel most nyár van,igy nem kell füteni,még az szerencsém. Várom az ötleteket! :)

2012. júl. 6. 11:24
 27/36 anonim ***** válasza:

Azért csak óvatosan a saját szakálladra, mert a törvény védi a bérlőidet is, így még akár a bokádat is megütheted.

Menj el ügyvédhez!!!

2012. júl. 6. 23:17
 28/36 Napkiraly ***** válasza:

villany nélkül lehet élni, azt kapcsoltasd ki ideiglenesen.

Vagy mondd a rendőröknek, hogy gárdistások költöztek a házadba a gárdafantom vezetésével.

De én simán odasétálnék és adnék nekik 10 percet távozni ha jót akarnak.

2012. júl. 7. 00:28
 29/36 A kérdező kommentje:

Alapból a rendőr hogy jön képben?

Sajnos őket ugráltaják!

Annyit tettem,hogy a vizet lekorlátoztam,ha már nem zárhatom el.A villannyal azóta is szórakozok :D mintha elmenne az áram.A cirkót leszedtem,igy hajlandóak a gázon melegiteni a vízet(palackról),szóval most csökkentett üzemmódban futnak :P

2012. júl. 7. 08:43
 30/36 Napkiraly ***** válasza:
Üsd le a nem plombált kismegszakítót egy kalapáccsal,aztán röhögj
2012. júl. 7. 09:03
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!