80kW elég gyorsan elmegy fűtésre. ha nem hiszed, akkor van pár ezer forintért konnektorba dugható fogyasztásmérő, azzal le tudod mérni egyesével az eszközöket.
ma 20:00
2/15 anonim válasza:
Nekem kb 4 kwh fogy naponta, minden van, ami átlagos, hűtő, és külön fagyasztó, nyáron klímázok is. Nem pazarolok, de nem is spórolok különösebben. A 80 kwh még akkor is rengeteg, ha mindent tőled lopna. Hacsak nem valami nagy teljesítményű gépet használna. Nem tudom, valami durva szerelési, vagy géphiba okozhat-e ilyent. Ha jól megnézted, és tényleg annyi, az szerintem mérőhiba lehet. Jelentsd be, és lecserélik.
ma 20:03
3/15 anonim válasza:
A fütés árammal rettentö sokat fogyaszt! (Nem mindegy, konkrétan milyen fütésröl van szó)
ma 20:04
4/15 anonim válasza:
2-es vagyok. Gázzal főzök, és a fűtés-melegvíz is gázról megy.
ma 20:06
5/15 anonim válasza:
Kapcsold az óránál,aztán láthatod van e változás.
ma 20:21
6/15 menta34 válasza:
Napi 80KWh az brutálisan sok. Nincs a pincében egy marihuána farm? :DD
ma 20:32
7/15 A kérdező kommentje:
Nincs. Szerintem lopja valahogy. Nincs pince.
ma 20:33
8/15 anonim válasza:
Kihívod az áramszolgáltatót
ma 20:39
9/15 anonim válasza:
A fűtés simán elvisz ennyit, azon csodálkozom hogy csak ennyi :D Mondjuk ha napi 3 órát megy egy 3kW-os olajradiátor, ez ki-be kapcsolgat termosztáttal, akkor átlagosan 2kW teljesítménnyel számolhatunk; 2kW*3óra=6kWh naponta. Egy hónap alatt 30*6kWh=180kWh. Neked ennél kevesebb, ebből arra gyanítok hogy klímád van, az ennek a harmadát eszi, szóval 60kWh.A másik 20kWh meg a bojler és minden egyéb. Na így jön ki a számítás! Ebből egyúttal azt is meg lehet állapítani, hogy bizony -a tévhitekkel ellentétben- klímával sem olcsó a fűtés.
ma 20:40
10/15 anonim válasza:
"Fényképes bizonyítékok megvannak."
MILYEN bizonyítékok? Az óraállásról - az nem jelent semmit, mert nem bizonyítja, hogy nem használsz áramot.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!