Kezdőoldal » Otthon » Albérlet » Mennyit illene várni mielőtt...

Mennyit illene várni mielőtt határozottabb lépéseket tennék?

Figyelt kérdés

A főbérlőm éppen elutazott valamilyen barátjához látogatóba, és csak decemberben utazna vissza. Sajnos ma viszont tönkrement a bojler az albérletemben, és már csak hideg víz jön belőle. Kb. egy órája írtam neki erről messengeren, és láttam is hogy olvasta. Fél óra után nem válaszolt, ekkor írtam neki másodszor is hogy sajnálom hogy pont az útja közben zavarom ezzel, és hogy keresnék én is szívesen szerelőt ha azon múlna. Azt is olvasta és arra sem válaszolt. Én meg közben még a gondolattól is irtózok hogy nekem esetleg decemberig hideg vízben kéne hajat mosnom és fürödnöm.

Ti mennyi idő után hívnátok fel egy határozottabb kéréssel? Ő néha csak szimplán nemtörődöm mert mondjuk valakivel nagyon elcsacsog vagy épp programja van és az ilyen jellegű problémákkal kevesebb kedve van foglalkozni, viszont engem idegesít ez a helyzet. Amúgy meg máskor ha ő siet valahova és ez vagy az sürgősben kellett, ő is volt türelmetlen és egyszer előzetes bejelentés nélkül be is állított hozzám.

Ti meddig várnátok? A szerződésünk szerint neki kellene állni a javítási költségeket, emiatt sajnos nem dönthetek helyette, másrészt ne is én fizessem ki már amit neki kellene.

nov. 11. 18:39
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
100%
#10 Mi lett végül?
nov. 14. 22:08
 12/13 A kérdező kommentje:
Kösz a kérdést, aznap este valamikor 7 után hívott, én pedig másnap hívtam szerelőt.
nov. 14. 22:39
 13/13 anonim ***** válasza:
46%
#12 Akkor megoldódott, ez a lényeg. Azzal aki meg nem megfelelően válaszol, soha nem kell foglalkozni.
nov. 14. 22:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!