Adott környéken keresek albérletet, de nehezen esetleg megéri még foglalt ( év végéig ) esetén ráígérni az árra?
Figyelt kérdés
Nagyon fontos lenne egy adott környéken találnom, már adtam fel hirdetést is meg keresek csoportokban is. Hogy lehetne még?
Vagy az hülyeség lenne ha becsengetnék érdeklődni, hátha tudnak kiadó lakást ?
( saját részemre keresek, nem ingatlanközvetítő vagyok )
nov. 11. 18:08
1/7 SZTANN válasza:
Ha a neked tetsző már csak év végéig foglalt, akkor ÉRDEKLŐDJ utána, hogy majd felszabadul-e, jelentkezhetsz-e. Akkor kiderül, keress-e mást. Miért ne csengethetnél be?
Csak úgy várni nem érdemes.
Ráígérni? Lehet hogy felemelik anélkül is, ha elmegy a jelenlegi bérlő. (De ha nagyon sürgölődsz, biztos felemelik.)
2/7 Deff válasza:
Az a baj hogyha ennyire ragaszkodsz valamihez akkor tudnak a legkönnyebben lehúzni és kihasználni.
3/7 anonim válasza:
Nézd meg, és jelezd, hogy januártól kivennéd. Akár szerződést is köthettek, persze ügyvéd, biztonság legyen mind a két félnek.
4/7 A kérdező kommentje:
2 Csak akkora összegig ígérek rá ami még nekem belefér anyagilag. Albérletben élni költséges sajna de ez van.
3 Jelzem akkor , meg próbálok kérdezősködni.
tegnapelőtt 12:59
5/7 Deff válasza:
Itt nem csak a bérleti díj a fontos. Lehet kevésbé fognak ugrani úgy ha mondjuk szerelni kell valamit ,mert ugye úgyse fogsz elköltözni hiszen neked nagyon fontos hogy ott lakj. Az bérlésnél egyenrangú félnek kell hogy tűnj, mert ha nem akkor a bérleti szerződést is rád hátrányosan fogják megírni. A bérlőnek ha nem figyel akkor kb. annyi joga van törvényileg a tulaj hanyagságából hogy elköltözhet ha nem teszik valami.
6/7 anonim válasza:
Nem kell ráígérni semmit. Ennyiért, akkor. (Aztán még alakulhat, de legyen előzetes hivatalos magállapodás.)
7/7 A kérdező kommentje:
6 Azért akarok többet ígérni mert nekem fontos, nehogy másnak adják… persze ez úgyis a tulaj döntése. De hátha segít ezen a döntésen a pénz.
tegnapelőtt 14:05
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!