Booking.com-on foglalt apartman, air bnb-nél ki adja ide a kulcsot?
Sok apartmant látok, ahol nincs recepció. Még sosem foglaltam ilyen helyre szállást. Ilyenkor ki adja nekem ide a kulcsot?
Mivel tömegközlekedéssel utazok fel, tök kiszámíthatatlan az érkezés esetleges késés miatt.
Vagy érdemes inkább szállodában lakni ha 3-4 napról van szó összesen? Kis városnézés van tervben Budapesten.
En voltam olyannal ahol szoltam hogy ott vagyok es a tulaj mondta hogy a lakas alatti uzletben kerjem el a kulcsot. Gondolom az is az ove volt.
Volt amikor a tulaj odajott a megbeszelt idopontra de vannak akik egy kodot adnak meg amivel betudsz jutni.
Nyugi, nem maradsz kint a utcan ha le van foglalva.
Rengetegszer béreltem apartmant bookingon, sok országban
Legtöbbször jelzed kb mikor érsz oda ésa tulaj várni fog.
vannak akik kulcsdobozt szerelnek fel az ajtóhoz ami számzáras és te kiveszed a kulcsot
Ezt amugy a szállás mindig szokta jelezni a foglaláskor, és Általában az utazás előtti napon is küldenek erről tájékoztató emailt
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!