Kezdőoldal » Otthon » Albérlet » Hány nap után szólnál az...

Hány nap után szólnál az albérlődnek, hogy nem fizetett? És hogyan? Nem akarok bunkó lenni.

Figyelt kérdés

Hétfőn beszéltünk, és mondta, hogy csütörtökön utal.

Meddig várnátok?

okt. 12. 10:31
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
Ha csütörtököt ígért, az lehet csütörtök este 23:59 is. Én péntek délelőtt már szólnék, hogy várom a pénzt. Ha aznap sem utal akkor írásos formában felszólítás.
okt. 17. 15:31
 12/12 anonim ***** válasza:
100%

Nálunk is 10-e van megbeszélve, de én általában azt se tudom, melyik bolygón vagyok. Ha nem utaltam el 10-én a bérleti díjat (van beállítva emlékeztető, szófval szerencsére ritkán fordul elő, eddig szám szerint háromszor történt meg a három év alatt), általában 12-13-án kapok egy üzenetet a tulajtól, hogy mizu. Nem gondolnám, hogy bunkó lenne, amiért szól, hogy 2-3 napja nem kapta meg a jussát.

Szerintem egy napot még simán lehet tolerálni, de azon felül már szólhatnál.

okt. 18. 18:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!