Hány nap után szólnál az albérlődnek, hogy nem fizetett? És hogyan? Nem akarok bunkó lenni.
Figyelt kérdés
Hétfőn beszéltünk, és mondta, hogy csütörtökön utal.
Meddig várnátok?
okt. 12. 10:31
11/12 anonim válasza:
Ha csütörtököt ígért, az lehet csütörtök este 23:59 is. Én péntek délelőtt már szólnék, hogy várom a pénzt. Ha aznap sem utal akkor írásos formában felszólítás.
12/12 anonim válasza:
Nálunk is 10-e van megbeszélve, de én általában azt se tudom, melyik bolygón vagyok. Ha nem utaltam el 10-én a bérleti díjat (van beállítva emlékeztető, szófval szerencsére ritkán fordul elő, eddig szám szerint háromszor történt meg a három év alatt), általában 12-13-án kapok egy üzenetet a tulajtól, hogy mizu. Nem gondolnám, hogy bunkó lenne, amiért szól, hogy 2-3 napja nem kapta meg a jussát.
Szerintem egy napot még simán lehet tolerálni, de azon felül már szólhatnál.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!