Ne szoktatsd hozzá, hogy késhet, mert rendszert csinál belőle, te meg idegeskedsz miatta, hogy fog-e fizetni, vagy mi lesz.
okt. 12. 11:25
5/12 anonim válasza:
Másnap szólnék. Felhívnám a figyelmét a határidő betartására, vagy a módosítására, ha esetleg változott nála a fizetésnap. Nem te vagy a bunkó, ha szólsz, hanem ő, ha nem fizet, és nem szól előre, ill. nem kéri, hogy néhány napot légyszíves türelemmel lenni, mert kivételesen ez, vagy az van.
okt. 12. 11:33
6/12 anonim válasza:
Azt mondanám hogy azonnal szólj neki.
De ha se szó se beszéd nem fizet akkor olyan is és jobb megszabadulni tőle. Mehet a tertivevényes levél hogy meddig kell kiköltöznie
okt. 12. 11:40
7/12 anonim válasza:
"Ne szoktatsd hozzá, hogy késhet"
Ez a helyes hozzáállás!
Először csak 1 napot, aztán 1 hetet, aztán 1 hónapot fog késni. Aztán a végén ott állsz letolt gatyával...
Én úgy iratom be a szerződésbe hogy x nap de úgy, hogy még aznap rendelkezni is tudjak a pénzzel, vagyis ne 23:59-kor utalja, hanem max délig érjen oda, hogy tudjam befizetni belőle amit kell - ha kell. (Régen ez fontos volt, ma már azért az azonnali átutalások, fizetések idejében annyira nem lényeges.)
okt. 12. 12:03
8/12 anonim válasza:
3-4 nap.
Ha már adott egy határidőt, ami túl volt, akkor másnap.
okt. 12. 18:11
9/12 anonim válasza:
Nem tudom mi van a szerződésetekben rögzítve de ha már szóban felhívtad a figyelmét a késedelemre akkor több mint valószínű hogy lejárt a fizetési határidő. Én ilyenkor már nem szóllok, küldök egy hivatalos fizetési felszólíttást ugyanis ez az első lépés a szerződés megszüntetésére. Ha erre fizet akkor hívd fel a figyelmét hogy a következő ilyen eset már nem áll meg itt.
okt. 13. 19:58
10/12 anonim válasza:
Neke kell irni a szerzibe,h nspi 3000 a kesedelmi dij. Azutan o konxorog h fizethessen idoben.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!