Mennyi mostanában a közjegyzői díj ha kiköltözési nyilatkozatot akarok közokiratba foglaltatni?
2: Sajnos nem fix, mert ott van a játéktér, hogy mennyi költséget számolnak el maguknak. Én 35 irodát felhívtam, nagyon nagy az árszórás.
A legolcsóbbhoz mentem el, akinél alap volt, hogy 2 eredeti példányt ad és ez benne van az árban, mások meg még pluszban oldalanként felszámolnak 1200 Ft-ot... Ha 3 oldalas, és kell 2 példány, akkor az még 7200 Ft pluszban...
#2, amiket a kerületben néztem közjegyzők oldalát, egyik sem írt árat. De még a központi oldalukon sem írnak konkrétumot.
#3, 35 iroda az nem semmi. Mennyi volt végül a minimum? (hány százaléka a havi bérleti díjnak)
4: A közjegyzői kamara oldalára gondolt, ott van megadva.
Nem a bérleti díjhoz van köze alapvetően. 1-ben írtam, 35 000 Ft Ft volt 2,5 éve. Szerintem azóta nem emeltek.
közjegyzői kamara oldalát néztem, nem találok konkrétumot.
De köszönöm azért, valszeg nálam is marad a körbetelefonálás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!