Kezdőoldal » Otthon » Albérlet » Tartozkodási hely bejelentések...

Tartozkodási hely bejelentésekor kérik az okmányirodában a bérleti szerződést az albérlőtől vagy a hozzajarulo nyilatkozatot?

Figyelt kérdés

okt. 8. 21:09
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
52%
#10 Akkor mint munkaügyes inkább válaszolhatnál.
okt. 19. 20:32
 12/17 anonim ***** válasza:

Mire? Egy orbotális baromságra?

A tp munkaviszonyhoz kötött. Ha megvan a kellő ledolgozott időd, jár.

Akkor is, ha hajléktalan vagy...

okt. 20. 07:45
 13/17 anonim ***** válasza:
#12 Akkor itt félreértés volt köztünk, mert én is pont ezt írtam, mint te. Csak a válaszom után írtál, mintha azzal lett volna gondod.
okt. 20. 09:47
 14/17 anonim ***** válasza:
9, 10: a körzet, ahová az állandó lakcímem szerint tartozom, az ország másik felében van, ahová betegen nyilván nem fogok órákat tömegközlekedni, hiszen ha képes lennék rá, akkor simán csak bemennék dolgozni, a legközelebbi rendelőkből pedig nem egyszer hajtottak el, hogy nem oda tartozom. Papíron szabad orvosválasztás van Magyarországon, viszont Budapesten eddig ahol bepróbálkoztam, hogy szeretnék átjelentkezni és hozzá járni, mind azt mondta, hogy bocsi, de tele van, a körzetébe tartozóakat se tudja rendesen ellátni, nincs kapacitás még külsősökre is. Márpedig orvosi igazolásra szükség van ahhoz, hogy táppénzt kaphass, ezt munkaügyisként szerintem te tudod a legjobban, anélkül igazolatlan távollét.
okt. 20. 13:11
 15/17 anonim ***** válasza:
100%

14!

Én tisztában vagyok vele, hidd el :D

Csak épp te írtad, hogy nem tudsz elmenni tp-re. De eltudnál, mert akadája nincs.

Csak más tészta, hogy az ország masik felén van az orvosod. Ettől még jogosult vagy a tp-re.

okt. 20. 14:55
 16/17 anonim ***** válasza:
15, tény, csak fizikailag nem fogok eljutni orvoshoz, aki kiállítja a szükséges papírt hozzá. Tehát gyakorlatban nincs tp.
okt. 20. 16:11
 17/17 Deff ***** válasza:
Csak hogy a végén hiteles infő legyen. A bérleti szerődéssel (két tanúval aláírt) te akár állandó lakcímet is létesíthetsz, nem kell hozzá már hozzájárulás, azt megadta a bérleti szerződéssel automatikusan. Persze jófejség ha szólsz neki.
nov. 12. 13:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!