4-es: nem te vagy a legélesebb kés a fiókban, ugye? Az a lényeg, hogy a bérbadónak is bele KELL egyeznie valamilyen formában, aláírással (nyilatkozat vagy nyomtatvány vagy a szerződésbe belefogalmazva, mindegy, de KELL tőle engedély). Gondolom a kérdezőnek nincs ilyen és nem is akar aláírni semmit a bérbeadó, azért kérdezi.
okt. 14. 12:49
8/17 anonim válasza:
Ha még csak azt kérnék, nekem van érvényes szerződésem, de konkrétan nem tudok elmenni táppénzre, ha beteg vagyok, mert a tulaj úgy döntött, hogy ide hozzá be ne jelentkezzen senki ideiglenesre se.
okt. 19. 17:41
9/17 anonim válasza:
#8 Ha van szerződésed akkor nem kell a tulajtól semmi, egyszerűen ezzel a szerződéssel bemész a kormányablakhoz és bejelentkezel oda. Még csak tudni sem fog róla.
A táppénzhez pedig nem értem milyen köze lenne annak, hogy hova vagy bejelentkezve. Az a munkahelyedtől függ, ott jár neked és nem lakcím függő.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!