Ha még nem írtam alá a bérleti szerződést és mégsem költöznék be, jár valami büntetés?
Figyelt kérdés
Megegyeztünk a tulajjal, hogy november 1-től költöznék be, az ingatlanközvetítő elküldte a bérleti szerződést e-mailben. Október 26-án kellene aláírjam a szerződést, ekkor kell a kéthavi kauciót is kifizetnem ami a beköltözésig foglalóként is szolgál. Ha most jelzem az ingatlanközvetítőnek, hogy mégsem tudok költözni, azért kell valamit fizetnem? Ugye nem kell a kauciót odaadnom ha csak szóbeli megegyezés történt? Sajnos utólag olvastam és hallottam rengeteg információt a környékről budapesti ismerőseimtől és senki nem ajánlja az adott környéket. Tudom, előbb kellett volna utána járjak, tanultam a hibámból.okt. 7. 15:26
2/7 anonim válasza:
Fizetned szerintem csak akkor kell, ha az ingatlanossal te álltál szerződésben, mert ők tartani fogják a markukat a jutalékukért.
3/7 Cuki manó 2 válasza:
Ne aggódj nem kell de mielőbb szólj
4/7 anonim válasza:
Nem kell. De szólj mihanarabb.
Pont azert kuldik el elore a szerzidest h az alapja el tudd donteni h szeretned e
5/7 anonim válasza:
Ha nem írsz alá szerződést,mert csak most olvastad,ne fizess.
6/7 SZTANN válasza:
Ha semmit sem írtatok alá, semmit sem fizettél előre, akkor AZONNAL szólj, hogy mégsem kell. Ennyi. Az ingatlanost a tulaj alkalmazza, ő fizet, ha létrehozta az üzletet. Neked semmi dolgod vele. Normális embertől elvárható, hogy gyorsan tájékoztatja őket a döntésről. Más dolgod nincs.
7/7 anonim válasza:
Simán elállhatsz. De etikus mielőbb jelezni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!