10 éve meghalt a nagyim. A szerződés az e-on felé még él, de nem lett a mai napig átiratva. Büntetés mekkora lesz?
Pont most voltunk benne. Meghalt egy 82 éves bácsi, mikor bementünk ezt jelezni, közölték, hogy elvileg halott nevén nem lehet semmi, azonnal át kell iratni, kérdezték, ki az örökös? Na itt jött a bibi, én az elhunyt férfi meghatalmazottja voltam, az örökösök Svájcban, én Magyarországon. Megoldás az lett, hogy le kellett jönnie ide Magyarországra az örökösnek (a temetés miatt amúgy is jött volna, de 2 héttel később, így azonnal, soron kívül kellett, mindent elejtve jönnie) , vele újra kellett papírozni mindent minden egyes szolgáltatónál (nem 10 évvel később, hanem azonnal!), mert halott ember nem számonkérhető, rajta semmilyen adósság le nem verhető, be nem hajtható, ezért halott ember nevén soha semmi nem lehet)
Megoldás: hallgatsz róla, mint a sír, vagy cselekszel, de akkor mindenhol... mert azt viszont franc se jegyzi meg, hogy mondjuk a víz és csatornaműnél bejelentettem, de az áramszolgáltatónál meg nem. Arról nem beszélve, hogyha egyszer kommunikálnak ezek a szolgáltatók valami kapcsán erről egymással, akkor hatalmas bajba keveredhetsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!